Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 19, 2024

NB2- Zalaegerszegi KK - Dombóvári Kosársuli KE


Zalaegerszegi KK-Dombóvári Kosársuli 98-86 h.u. (19-15, 24-19, 15-23, 20-21, 20-8)
Zalaegerszeg 50 néző v.: Dombay, Szájer
Tamás 4, SZILÁGYI 33/6, BANAI 24/12, Pölöske 11, SZILI 7. Cs.: Fodor 5, Farkas 2, Németh, Kőnig, Sarkadi
 
Az első hazai mérkőzését játszó zalaegerszegiek otthonába látogatott csapatunk a hétvégén az újabb győzelem reményében.
A mérkőzés elején teljesen kiegyenlített játék folyt a pályán, nem igazán tudott nagyobb előnyre szert tenni egyik csapat sem. A védekezésünk viszonylag rendben volt, támadásunk kicsit nehézkesebben működött, nem támadtuk elég agresszívan a gyűrűt. A folytatás nem úgy alakult, ahogy szerettük volna alig-alig szereztünk pontokat ellenfelünk viszont vérszemet kapott, és tetemesnek mondható 18 pontos előnyre tett szert. Majd egy 13-4-es etappal sikerült a félidőig 10 ponton belül maradnunk.
A folytatás remekül sikeredett, Szilágyi vezérletével a harmadik negyed derekára sikerült utolérnünk a zalaegerszegieket. Voltak lepattanóink, labdaszerzéseink, gyors indításaink,  ebben az időszakban uraltuk a mérkőzést annak ellenére, hogy "egyéb" tényezők nehezítették a dolgunkat... A negyedik negyed közepéig felváltva estek a kosarak, többször támadhattunk 2 pontos előnynél, de nem voltunk elég higgadtak,  egy-egy bosszantó hiba után rendre könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. 1 perc volt vissza a mérkőzésből, amikor 8 pontos hazai előnynél fantasztikus hajrát nyitva Szilágyi és  Banai pontjaival, valamint Szili 5mp-el a dudaszó előtt szerzett büntetőivel sikerült a hosszabítást kicsikarni.
Ami addig nem igazán sikerült a házigazdáknak, a ráadásban viszont igen. Három demoralizáló triplát kaptunk zsinórban, fejben elfáradtunk a végére szétesett a játékunk ezáltal elúszott a mérkőzés.
 
Amit eddig megszokhattunk, nagyon elszántan, harcosan játszottak a fiúk, többször vesztett helyzetből sikerült visszajönnünk a mérkőzésbe. Ez nagyon biztató, és nagy erényünk lehet a jövőre nézve.
Ezt kell folytatnunk továbbra is, a hibáinkból tanulnunk kell az visz előre!
Gratulálok a CSAPATnak!!!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top