Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 19, 2024

U11- 2. forduló Pécsen

 
2013. november 17. (vasárnap) Pécsen

Kosárlabda Rátgéber Akadémia, Pécs--- Dombóvári Kosársuli  58-56
Dombóvári Kosársuli: Halmai Dániel (4), Horváth Boglárka (12), Reizinger Máté (2), Holczmann Dominik (5), Szőke Bálint (12), Berta Boldizsár (-), Fehérvári Csinszka (2), Slavati Bence (1), Nagy Balázs (5), Kuti Dominik (-), Kovács Kornél (8), Vida Máté (5)

Nagyon jó kezdés után,/14-7-es dombóvári vezetés után/ a második negyed kissé gyengébb eredményt hozott. 19-25-re hozta a pécsi csapat a negyedet. A második és harmadik negyed kiegyenlített játéka a fej-fej melletti küzdelmet hozta, végül 2 pontos különbséggel a Rátgéber Akadémia csapata nyert. Végig színvonalas játék, nagy hajtás, bátor kosárra törés, jó védekezés jellemezte a játékot. Mi edzők büszkék vagyunk a csapatunkra, mert hozzáállás, küzdeni akarás területén csapatunk kíválóra vizsgázott. A pécsi bírók sajnos többször bizonytalan kétértelmű döntéseket hoztak, amivel erősen befolyásolták a játék végeredményét.

 
Szekszárdi Dínók--Dombóvári Kosársuli 65--59
Dombóvári Kosársuli: Halmai Dániel (12), Horváth Boglárka (8), Reizinger Máté (11), Szőke Bálint (9), Berta Boldizsár (-), Fehérvári Csinszka (3), Slavati Bence (-), Nagy Balázs (4), Kuti Dominik (1), Kovács Kornél (1), Vida Máté (3), Holczmann Dominik (7)
 
Az első mérkőzés rengeteg energiát vett ki a csapatból, az igazságtalan bírói  ítéletek nagyon felkavarták a gyerekeket. Kissé lógó orral, csalódottan kezdtük pihenés nélkül rögtön a második mérkőzést.Sajnos elég hamar elhúzott a szekszárdi csapat, 35--19-es első félidei zárás után sokak számára reménytelennek tűnt a mérkőzés. A 14 pontos hátrányunkat fokozatosan próbáltuk ledolgozni, ami végül bár nem sikerült, de tanulságos mérkőzésként könyvelhettük  el a találkozót. Csapatunk fele fiatalabb, mint a korosztályos játékosok, de mindenki hatalmas szívvel és küzdeni akarással rendelkezik. Az első két forduló eredménye nem számít bele a bajnokság állásába, így edzőmérkőzéseknek könyvelhetjük el az eddigi megmérettetéseket Még 3 hét van vissza, hogy tétmeccsekre kerüljön sor, de mind technikai mind pszichikai értelemben nagyon sokat profitáltunk az eddigi találkozókból. Dicséret a csapat minden játékosának! Nagyon jó színvonalas mérkőzéseken vettünk részt, volt értelme a találkozóknak. Most még nagyobb energiával, tudatos edzésekkel készülünk ellenfeleink való méltó játékra.
 
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top