VÉGET ÉRT A 2023/24-ES SZEZON!
A júniusi nyári táborunkkal és a csapatévzárókkal hivatalosan is véget ért mostani szezonunk.
A júniusi nyári táborunkkal és a csapatévzárókkal hivatalosan is véget ért mostani szezonunk. NB2-től U10-ig bezárólag hét korosztályban tizenegy csapat képviselte egyesületünket és Dombóvár városát, ebből tíz MKOSZ versenysorozatokban, bajnoki versenyrendszerekben. Valamennyi játékosunknak és edzőnknek valamint az egyesület minden vezetőjének, munkatársának szívből gratulálunk az elért eredményekhez!
NB2-es felnőtt:
NB2, Nyugati csoport, amatőr férfi kosárlabda bajnokság, 3. hely
U18: Regionális Junior Bajnokság, 3. hely
U16: Regionális Bajnokok Döntője, 2. hely
U14/A: Országos Serdülő Bajnokság, Országos Alsóház, 36. hely
U14/B: Területi Serdülő Bajnokság, 8. hely
U12/A: Országos Gyermek Kupa, 6. régió, Regionális Alsóház, A csoport, 3. hely
U11/A, U12/B: Országos Kenguru Kupa, 6. régió, 5. hely,  Országos Gyermek Kupa, 6. régió, Regionális Alsóház, B csoport, 2. hely
U10/A, U11/B: Füzesi József U10-es Bajnokság, kiemelt A csoportos szereplés, nem hivatalos 2. hely, Országos Kenguru Kupa, 6. régió, 8. hely
U10/B: Még nem versenyeztetett korosztály
Köszönetünket fejezzük mindenkinek, aki ebben az idényben is segítette munkánkat! Köszönjük Dombóvár Város Önkormányzatának és valamennyi szponzorunknak, partnerünknek a nagylelkű támogatást, mely nélkül nem létezhetne ilyen széles körű és minden korosztályt felölelő eredményes kosárlabda élet városunkban! Számítunk rájuk a jövőben is! Csak együtt érhetünk el szép eredményeket ezután is!
Köszönjük a Szuhay Sportcentrum és a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont vezetőinek, munkatársainak, hogy létesítményeikkel helyszínt biztosítanak egyesületünk számára!
Köszönjük az óvodai és általános iskolai előkészítő csoportok vezetőinek és a gyerekeknek egész éves munkáját!
Köszönjük szurkolóinknak, a szülőknek, családtagoknak, hozzátartozóknak, hogy egész évben mellettünk álltak! Nélkületek sem ment volna! Várunk benneteket jövőre is a lelátókra!
A nyárra mindenkinek tartalmas pihenést, feltöltődést kívánunk! Találkozunk augusztusban!
HAJRÁ KOSÁRLABDA! HAJRÁ KOSÁRSULI! HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!