U14B- Fiú Serdülő Regionális Bajnokság I. forduló, Dombóvár
Ugrás az ismeretlenbe.

Fiú Serdülő Regionális Bajnokság I. forduló

Dombóvári Kosársuli KE/B – KASI/B 66-67  (6-23, 25-11, 23-13, 12-20)

Bálind Botond 2, Bedővári Ákos 6, Fanyar Nimród -, Fekete Ádám 2, Gyenei Bence 31, Kis Milán 4, Kuurstra Mike, 7, Szalai Szilárd -, Szuper Dávid -, Takács Benett 7, Takács Bence 1, Zsiga Zalán 6

 

Marcali Szürkefarkasok – Dombóvári Kosársuli KE/B 83-86 (21-23, 20-26, 16-15, 26-22)

Bálind Botond 2, Bedővári Ákos 2, Fanyar Nimród 2, Fekete Ádám 5, Gyenei Bence 18, Kis Milán 10, Kuurstra Mike, 26, Schäffer Márton -, Szalai Szilárd -, Takács Benett 10, Takács Bence 5/3, Zsiga Zalán 6

 

Ugrás az ismeretlenbe. Nagyjából így lehet jellemezni azt, ahogyan vártam az első fordulós mérkőzéseinket, hiszen a csapat nagy része kicserélődött, a csapatépítési folyamat legelején járunk, így nem igazán tudtam, hogy mérkőzésszituációkban mire számíthatok. Szerencsére teljes mértékben pozitívan csalódtam a hozzáállásban, a mutatott játékban és az eredményekben egyaránt. Az első mérkőzés kezdeti megilletődöttsége után maximális erőbedobással végighajtottuk, küzdöttük mindkét összecsapást, az eredménytől függetlenül egy pillanatig sem adtuk fel, aminek következtében rögtön két, a végsőkig kiélezett, nagyon szoros végjátékot hozó meccsen vagyunk túl. Nagyon örülök neki, hogy az egyik párharc a mi sikerünket hozta, az, hogy rögtön a bajnokság elején meg tudtuk szerezni az első győzelmünket nagy lökést adhat a továbbiakra, és erőt adhat az előttünk álló elvégzendő munka teljesítéséhez. Védekezésben és támadásban is már viszontláttam olyan elemeket, amelyeket tovább próbálunk csiszolni, hogy a bajnokság további részében is hasonló élményekben lehessen részünk.

Örömünket sajnos beárnyékolta egy súlyos sérülés, amellyel egy időre elveszítettük csapatunk egyik motorját, Bálind Botondot. Gyors felépülést kívánunk, várunk vissza minél előbb Botika!

A csapatnak hatalmas gratuláció a tornán nyújtott teljesítményhez! Dolgozunk tovább, már alig várjuk a következő fordulót, addig pedig mindent megteszünk, hogy ott is ilyen szépen és eredményesen helyt tudjunk majd állni!