Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

vasárnap, máj. 19, 2024

U11- Kenguru 5. forduló Kaposváron

 
Kaposvár, Toldi csarnok, 2014. március 8.
 
Rátgéber Akadémia, Pécs---Dombóvári Kosársuli  71--49
Reizinger Máté (15), Horváth Boglárka (3), Lép Adrián (-), Holczmann Dominik (6), Szőke Bálint (7), Slavati Bence (4), Kuti Dominik (-), Halmai Dániel (9), Katatics Kolos (-), Kovács Kornél (3), Szép Márton (-), Vida Máté (2),
 
 
Sikerült megismételni a 4. forduló  mérkőzését /vereségét/, kisebb szépítéssel.Hiába nyerte meg az első ötös mindegyik negyedét, a második ötös pillanatokon belül mínusz 15 pontos hátrányra tett szert, ami sajnos később behozhatatlan bizonyult. Időnként szépen kidolgozott játék, máskor lelketlen nyugalom jellemezte a negyedeket. Nem a képzetlenség, vagy a rutintalanság okozta a kialakult eredményt, hanem egyes játékosoknál a nem megfelelő hozzáállás, vagy a fáradtság tünete.
 
Kaposvári Delfinekl--Dombóvári Kosársuli  57--48
Reizinger Máté (6), Horváth Boglárka (6), Lép Adrián (6), Holczmann Dominik (3), Szőke Bálint (5), Slavati Bence (2), Kuti Dominik (1), Halmai Dániel (17), Katatics Kolos (2), Kovács Kornél (-), Szép Mártom (-), Vida Máté (-),
 
Kár a második mérkőzésért, mert nagyon kiegyenlített volt a játék, mintha másik dombóvári csapat lépett volna a pályára. A küzdeni akarás is megjelent a meccs során, bár nem  mindenkinél. Mentségünkre szolgál, 3 korosztályos játékosunk betegsége. A fiatal játékosok azonban szenzációs játékot nyújtottak az 5. fordulóban, ők voltak akik magukkal  vitték a csapatot, néha vérző orral, máskor könnyeiket nyeldesve. Lehet mérkőzést veszíteni, de nem mindegy hogyan. Emelt fejjel is el lehet hagyni a küzdőteret. Utóbbinál ez történt.A fiatal játékosok nagyon nagyot teljesítettek!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top