Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06-30/497-4779

hétfő, április 29, 2024

NB2- Dombóvári Kosársuli KE-HOYA PE.Veszprém II

Dombóvári Kosársuli KE - HOYA-PE. Veszprém II.: 84-63 (19-15, 21-8, 22-19, 22-21)
Dombóvár, 200 néző, v.: Csallóközi, Rutkai.
Dombóvár: TAMÁS 21/12, SZILÁGYI 14, Banai 2, Lovas 6, FARKAS 18. Cs.: Balogh 3/3, Panta 2, Kőnig 8/3, Pölöske 2, Németh, Murvai 8, VÁRALLYAY.
 
A bajnoki tabella 10. helyezett csapatát fogadtuk, végre teljes kerettel, mindenki játékra jelentkezett. Kicsit álmosan kezdtünk, már a 3. percben ki kellett kérni az első időnket, hogy rendezzük a sorainkat. A folytatásra már javult valamelyest a játékunk, és a negyed végére 4 ponttal jártunk előrébb a veszprémieknél.
A 2. etapra nagyobb energiát fektettünk a védekezésbe, ami nagyon jól működött ekkor. A szerzett labdáink után jól oldottuk meg az emberfölényes szituációkat, folyamatosan növeltük előnyünket. Feltűnő volt azonban, hogy a megszokottal ellentétben gyenge százalékkal értékesítettük a hárompontos dobásainkat, emiatt lehetett egy kis hiányérzetünk a félidőre.
A második félidő kiegyenlített játékot hozott, teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyultak a veszprémiek, nem látszott a bajnoki táblázaton elfoglalt helyezések közti különbség. A 3. negyed elején kialakult 20 pont körüli különbség a mérkőzés végéig változatlan maradt, minden játékosunknak lehetőséget tudtunk biztosítani. Győzelmünkkel továbbra is vezetjük az Nb2 nyugati csoportját.
Március 4-én pénteken sokkal nehezebb feladat vár ránk, Zalaegerszegre látogatunk a jó formában lévő Göcsej SK csapatához.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Dombóvári Kosárlabda Suli


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Postacím: 7200 Dombóvár, Tóth E.u.2.  Pf.: 88


 

Scroll to top