NB2- MINDENT KÖSZÖNÜNK SRÁCOK!
Sokéves hagyomány, hogy a bajnokság végén a pályán búcsúzunk el azoktól a játékosainktól, akik a következő szezonban már nem minket erősítenek vagy abbahagyják a versenyszerű kosárlabdázást
MINDENT KÖSZÖNÜNK SRÁCOK!
Sokéves hagyomány, hogy a bajnokság végén a pályán búcsúzunk el azoktól a játékosainktól, akik a következő szezonban már nem minket erősítenek vagy abbahagyják a versenyszerű kosárlabdázást. A Soproni Tigrisek elleni győztes mérkőzés félidejében öt kosárlabdázónktól köszöntünk el:
Kalocsa Levente, Monostori Ákos és Roósz Roland saját nevelésű játékosaink. Kisgyermek koruk óta viselték a Kosársuli mezét. Az egyesület igazi sikerkorosztályának tagjai. Szinte valamennyi utanpótlás korcsoportban országos döntőn szerepelhettek. A székesfehérvári, soproni, debreceni, körmendi, pécsi, budapesti döntők örök emlékek valamennyiünk számára! Szorgalmuk, kitartásuk példaértékű volt mind az utanpótlás, mind az NB2-es felnőtt időszakban. Köszönjük a munkátokat és a mindvégig mögöttetek álló szülők, hozzátartozók támogatását!
Balogh Rajmund és Tóth Viktor felnőtt játékosként érkeztek hozzánk. NB1-es, NB2-es múlttal nem dombóváriként érkeztek de dombóváriként távoznak, hisz aki magára ölti a Kosársuli kék-fehér mezét, már mindig dombóvári marad! Köszönjük, hogy komoly munkák, elfoglaltságok mellett is vállaltátok a csapatunkban való szereplést!
Most búcsúzó játékosainknak további boldog, sikeres életet és pályafutást kívánunk! A dombóvári kosárlabda nagy családja ezentúl is visszavár titeket!
Szép volt fiúk! Mindent köszönünk!