U11A- Alapszakasz 5. forduló, Szekszárd
Egy rendkívül nehéz hétvégén vagyunk túl, ahol az elsődleges cél az volt, hogy a betegségek és sérülések ellenére, legalább 8 játékossal álljunk ki a hétvégi fordulón.

Kenguru bajnokság, 5. forduló 2024.02.18.vasárnap

Egy rendkívül nehéz hétvégén vagyunk túl, ahol az elsődleges cél az volt, hogy a betegségek és sérülések ellenére, legalább 8 játékossal álljunk ki a hétvégi fordulón. A csapat több mint fele edzés nélkül várta a hétvégét. A legnagyobb erényünk az volt, hogy mindenki bedobta magát a csapat érdekében és  megjelent a találkozón. Köszönet minden játékosnak és szülőnek, aki önfeláldozó módon rész vett a mérkőzéseken!

Dombóvári Kosársuli U 11/A—GYKSE Szekszárd/A   23:67  (9:14, 8:20, 4:19, 2:14)

Béndek Zalán (10), Mati Botond (4), György Bence (3), Erdős Kristóf (2), Szalontai Fanni (1), Klotz Janó (1), Blaskovics Gergő (1), Szíjártó Dávid (1), (-), Szilágyi Kristóf (-),  Lehőcz Gellért (-), Schott Zsigmond (-), Gölöncsér Ádám (-)

TARR KSC Szekszárd/A —Dombóvári Kosársuli U 11/A 41:38  (10:9, 16:12, 9:11, 6:6)

Béndek Zalán (13), György Bence (7), Schott Zsigmond (5), Mati Botond (3), Szíjártó Dávid (3), Erdős Kristóf (1), Gölöncsér Ádám (1), Lehőcz Gellért (1), Szalontai Fanni (1), Szilágyi Kristóf (1), Blaskovics Gergő (1), Klotz János (1),

A találkozóról: épp, hogy megérkeztünk, 9:50-kor, már fel is akarták dobni a labdát. Az első meccs bár 10.30-ra volt kiírva, 10 perces bemelegítés után kezdtünk. Eléggé meglepett bennünket ez a gyors kezdés, nem voltunk rá felkészülve, mint ahogy a játékra sem. Bár voltak jó megmozdulásaink, időnként gyors és eredményes támadásaink, de többnyire a védekezés teljes káosza jellemezte a mérkőzést. Görcsösen, fáradtan, időnként kilátástalanul játszottunk. A betegség rányomta bélyegét a játékunkra. Béndek Zalán és Schott Zsigi, a két meghatározó emberünk, tankként rohant előre, szerzett labdát és ha lehetett értékesítette. Szalontai Fanni kimondottan nagyot hajtott és állt helyt elsősorban a védekezésben! Pozitívumként kell megemlíteni, hogy jól dobtuk a büntetőket 12-ből 10-en értékesítették. Jövő héten megint nagypalánk, Gyermek forduló. Nehéz lesz az átállás, de reméljük sikerül testileg és lelkileg csatasorba állnunk!

Pihenjen és gyógyuljon mindenki, 1 hetünk van a mohácsi fordulóig!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!