U11A- Alapszakasz 6. forduló, Dombóvár
A hétvégi forduló meglepetéseket tartogatott minden irányban.

Kenguru mérkőzés, 6. forduló, Dombóvár, Szent Orsolya Iskola, 2024.03. 09.

NKA Pécs Kenguru Fiú/B-Dombóvári Kosársuli KE U 11/A  69:50 (19:10, 25:13, 16:14, 9:13)

Béndek Zalán (16 Lehőcz Gellért (10), Szilágyi Kristóf (7), Schaadt Zétény (6), Blaskovics Gergő (3), Gölöncsér Ádám (3), Szíjártó Dávid (2), György Bence (2), Erdős Kristóf (1), Várhegyi Iván (-), Mati Botond (-), Schott Zsigmond (-)

Dombóvári Kosársuli U 11/A-Kozármisleny SE/A    77:42 (21:10, 25:9, 14:15, 17:8)

György Bence (19) Lehőcz Gellért (17), Szilágyi Kristóf (8), Béndek Zalán (10), Szíjártó Dávid (5), Schaadt Zétény (4), Várhegyi Iván (5),Mati Botond (3), Blaskovics Gergő (2), Gölöncsér Ádám (1), Schott Zsigmond (3), Erdős Kristóf (-)

A hétvégi forduló meglepetéseket tartogatott minden irányban. Betegeink lassan kezdenek visszatérni és továbbra sem tudok elég hálásnak lenni, hogy mindenki emberfeletti hozzáállásról tanúskodik Csapatát és az Egyesületet illetően! Akik a héten nem tudtak edzeni, ők is eljöttek, hogy létszámot tekintve újra össze tudjunk kovácsolódni és ki tudjunk állni.

Az első mérkőzés nem jól indult, főleg az első félidő. Leblokkoltunk és nem is tértünk magunkhoz. Meglepett bennünket a Pécs gyors letámadása, sokként ért bennünk minden akciójuk. (Mellesleg a játékvezetők 1 félidővel később érkeztek, betoppanásuk után a sok indulási és megállási hibát sem érzékelték.) A második félidő már kiegyenlítettebb játékot mutatott, ahol főleg az irányító és a technikailag ügyes,  villámgyors játékosok vitték a hátukon az egész csapatot.

Aztán következett egy komoly fejmosás az öltözőben. – Aminek talán lett értelme! Mert mindenki összeszedte magát, és sikerült mindjárt az első percekben megnyugtató fölényt szereznünk Kozármislennyel szemben-, akik kimondottan jó játékkal az első mérkőzésen majdnem megverték a pécsi csapatot. A dombóvári srácok most tényleg odatették magukat, tudtak védekezni, labdát szerezni, lepattanókat szedni, pontosan passzolni és kosarakat értékesíteni. Újra élvezetes volt a játék! Mintha két különböző hazai csapattal álltunk volna fel!  Remélem ez az utóbbi mérkőzés fogja a csapatot arra ösztökélni, hogy igenis van előre út, ha bízunk magunkban, ha képesek vagyunk küzdeni, legyőzni a fáradtságot meg önmagunkat is –a  CSAPATÉRT!

Gratulálok fiúk a 2. meccshez! Voltak briliáns megmozdulások, nem is egy, hanem rengeteg!  Voltak briliáns játékosok, nem is egy, hanem mindenki! (Csak a szépre emlékezem, a mai napból pedig profitálok.)

Jövő csütörtök újra Gyermek mérkőzés, nagypalánk!

Nagyon kevés időnk van átállni, szinte egyik hétről a másikra! Ennek a meccsrutinszerzésnek itt U 11-ben meg van a böjtje, de jövőre biztos kamatozódik!

Remélem ez a sok munka, az akarat, a hozzáállás megtérül!