U11A- Alapszakasz 8. záróforduló, Pécs
2 már ismert csapattal kerültünk újra össze, így nagyjából ismertük az erőviszonyokat.

Kenguru mérkőzés, 8. forduló, Pécs, PVSK csarnok, 2024.05.04.

Dombóvári Kosársuli KE U 11/A—PVSK NKA Fiú/A      87—78   (15:21, 23:10, 7:5, 22:24, 20:18)

Lehőcz Gellért (21), Béndek Zalán (20), György Bence (14), Szíjártó Dávid (11), Szilágyi Kristóf (6), Gölöncsér Ádám (4), Erdős Kristóf (3), Schott Zsgmond (3), Schaadt Zézény (3), Blaskovics Gergő (1), Várhegyi Iván (1), Szalontai Fanni (-),

NKA Pécs Fiú/B—Dombóvári Kosársuli KE U 11A      79—58   (16:12, 26:21, 12:10, 25:15)

Lehőcz Gellért (17), Béndek Zalán (10), György Bence (10), Szijártó Dávid (7), Várhegyi Iván (5), Schott Zsigmond (4), Szilágyi Kristóf (2), Gölöncsér Ádám (1), Schaadt Zétény (1), Blaskovics Gergő (1), Szalontai Fanni (-)

2 már ismert csapattal kerültünk újra össze, így nagyjából ismertük az erőviszonyokat. A korábbi és a mai eredmények nagyon változatosak voltak. A PVSK csapatától korábban, januárban 17 ponttal kaptunk ki, most pedig sikerült egy 9 pontos győzelmet kicsikarnunk. Tényleg jól játszottunk és rengeteget tettünk hozzá a mérkőzéshez! A játékstílusunkról annyit, gyorsak, pontosak, eredményesek voltunk. Végre megjátszottuk a magas embereinket, jók voltak az indításaink, villámgyorsak és ponterősek voltak az induló játékosaink. A védekezésünk is rengeteget javult, jó volt a védőlábmunkánk, jók voltak a kizárások, jól szedtük a lepattanókat. Bár hátrányból kezdtük a mérkőzést, a második negyedben gyakorlatilag eldöntöttük a meccs kimenetelét. 6 pontos hátrányunkat fokozatosan dolgoztuk le, és 9 pontos vezetéssel fordítottuk meg a mérkőzést. Ügyesen értékesítettük a büntetődobásokat is, végül két hasonló negyeddel zártuk a második félidőt, amiből mi kerültünk ki jobban.

Az NKA Fiú Pécs/B csapatát januárban az első találkozásunk során 28 plusz ponttal leptük meg, aztán még kétszer találkoztunk, januárban, amikor 19 majd most májusban 21 pontos vereséget szenvedtünk. Hát igen, elfáradtunk! A PVSK meccs rengeteget kivett belőlünk. A negyedik negyedben elment a hajó! Nem voltunk ott fejben, eladtuk sorozatban a labdákat, kihagytuk a ziccereket, a büntetőket, fejben és lábban feladtuk a mérkőzést. Kár, mert két hasonló képességű csapat került össze, ha egy kicsit összeszedettebbek lettünk volna……

DE!!!!Fiúk! Büszkék vagyunk rátok! Rengeteget fejlődtetek az idei évben és fogtok is jövőre és azután!

Jó volt veletek dolgozni, élveztük az edzéseket, a meccseket, jó volt a társaságotok! Van szívetek, mint ahogy minden dombóvári kosarasnak van!

Sok sikert kívánunk a továbbiakban!

Köszönjük a szülők és a Dombóvári Kosársuli támogatását!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!!