U11B- Alapszakasz, 8. záróforduló, Dombóvár
A Füzesi József U10-es Bajnokság lezárása után az U11-es Kenguru Kupa zárófordulójához érkeztünk

U11/B: Kenguru bajnokság, Alapszakasz, 8. forduló, Dombóvár

NKA Pécs U11/C-Dombóvári Kosársuli KE U11/B  53-68 (7-24, 18-23,10-8,18-13)

Bálind Bendegúz 19, Pataki Krisztián 18, Imhof Milán 7, Fábos Dominik 6, Potocska Kristóf 5, Tóth Nátán 5, Ungvári Endre 4, Pallósi Zalán 3, Agócs Benedek 1, Szabó László-, Berta Borbála-, Drüszler Dávid-

Dombóvári Kosársuli KE U11/B-Mohácsi Torna Egylet 1888  60-67 (20-8, 13-18, 17-9, 10-32)

Bálind Bendegúz 15, Pataki Krisztián 10, Ungvári Endre 8, Szabó László 7, Imhof Milán 5, Illés Csanád 5, Fábos Dominik 4, Potocska Kristóf 3, Varga Milán 2, Tóth Nátán 1, Drüszler Dávid-, Agócs Benedek-

Vezetőedző: Kardos Attila

A Füzesi József U10-es Bajnokság lezárása után az U11-es Kenguru Kupa zárófordulójához érkeztünk. Nagy örömünkre hazai pályán léphettünk parkettre és saját környezetben játszhattuk le a szezon utolsó két bajnoki mérkőzését. Amire készültünk az nem más, mint egy kosárlabda ünnep, egy örömjáték, ahol felszabadultan, a játékot élvezve zárhatjuk le ezt a számunkra nagyon szép, eredményes és hasznos évet. Egy negyedet leszámítva azt hiszem, ez maximálisan meg is valósult. Mindenki sokat volt pályán, mindenki kiélvezhette ezt a nagyon jó hangulatú, jó mérkőzéseket hozó napot. Egy szép győzelemmel és egy utolsó negyedben elvesztett kiélezett mérkőzéssel búcsúztunk a pályán a szezontól és az U10-es évektől.

A részletes szakmai elemzés helyett inkább köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki részese volt ennek az évnek!

Először is a játékosaimnak, akik példaértékű munkát végeztek egész évben és reménykeltő teljesítményt nyújtottak a jövőre nézve is! Köszönöm gyerekek! Büszke vagyok rátok!

A szülőknek, nagyszülőknek, testvéreknek, családtagoknak, akiknek támogatását egész évben érezhettük! Nélkületek nem ment volna és ezután sem fog menni! Nagy a felelősségetek nektek is abban, hogy ez a tehetséges társaság tovább lépkedjen ezen a nagyon szép, hosszú úton!

Egyesületünknek, a Dombóvári Kosársulinak, minden vezetőjének és valamennyi edzőkollégának! Köszönjük, hogy megteremtettétek annak a lehetőségét, hogy U10-es csapatként két bajnokságban szerepeljünk és ennyit fejlődhessünk! Köszönünk minden támogatást! Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a klubnak színeiben kosárlabdázhatunk és a város legsikeresebb csapatsportját képviselhetjük!

Végül pedig köszönetemet szeretném kifejezni a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpontnak, vezetőinek és dolgozóinak, amiért  hosszú évek óta biztosítják edzéseink, mérkőzéseink helyszínét!

Öröm volt ez az év ezzel a csapattal, ezzel a közösséggel! A munkát elkezdtük, de ez még csak a legeleje volt! Menni kell tovább ezen az úton! Aki kitartó lesz és hűséges ehhez a közösséghez, nem fog csalódni és életre szóló élményeket, barátságokat fog szerezni!

HAJRÁ KOSÁRSULI! HAJRÁ KOSÁRLABDA! HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!