U12A- Alapszakasz 7. forduló, Pécs
Pécsre látogattunk a hetedik fordulóban ahol két Rátgéberes csapat volt az ellenfelünk.
Gyermek bajnokság 7. forduló alsóház A. csoport-Pécs.
Dombóvári Kosársuli KE U 12/A-NKA Pécs U 12 leány/A 41-78 (8-20, 10-22, 14-14, 9-22)
Varsányi Á. (11), Kiszler B. (11), Papp Á. (4), Kis M. (4), Gazdag-Soós Z. (3), Márkus B. (2), Zsiga Z. (2), Bálind B. (2), Takács B. (1), Szalai Sz. (1), Kovács B. (-), Bedővári Á. (-).
NKA Pécs U 12 fiú/B-Dombóvári Kosársuli KE U 12/A 65-30 (20-5, 17-10, 10-9, 18-6)
Gazdag-Soós Z. (8), Varsányi Á. (7), Kovács B. (5), Kiszler B. (4), Zsiga Z. (2), Papp Á. (1), Bálind B. (1), Takács B. (1), Bedővári Á. (1), Kis M. (-), Márkus B. (-), Schäffer M. (-).
Pécsre látogattunk a hetedik fordulóban ahol két Rátgéberes csapat volt az ellenfelünk. Mindkét csapattal játszottunk már így ismertük erősségüket és gyengéiket. Sajnos ebben a fordulóban csak az erősségüket érezhettük hiszen komoly ellenállást nem tudtunk tanúsítani egyik mérkőzésen sem.
Mindkét meccset lassú, pontatlan támadásokkal és laza védekezéssel kezdtük és ez sajnos nem változott később sem. Csak foltokban látszott hogy mit is akarunk játszani és amit nagyon sokat gyakoroltunk. Lepattanóknál lemaradtunk és az ellenfelek könnyű kosarakkal indítottak le minket. Támadásokban rossz döntéseket hoztunk és nagyon sok ziccer maradt ki, emellett védekezésben sem segítettünk eleget egymásnak. A csapatot az akaráson, küzdésen és mászáson kívül nem nagyon lehetett másban dicsérni! Érthetetlen, ha elhagyjuk a Dombóvár táblát miért felejtünk el kosárlabdázni, és ez már nem az első alkalom?!
Reméljük, mihamarabb túl leszünk a fiaskón és visszatérünk a helyes útra! Dolgozunk tovább, nem állunk meg! HAJRÁ DOMBÓVÁR!