U12B- Alapszakasz, 3. forduló, Mohács
Az egész hetet keményen végigdolgoztuk, ráadásul volt két edzőmeccsünk is az egyik az U 12-es srácainkkal, a másik az U 14-es csapatunk egy részével. 
Gyermek U 12-es bajnokság. 2023.12.09. Mohács
Az egész hetet keményen végigdolgoztuk, ráadásul volt két edzőmeccsünk is az egyik az U 12-es srácainkkal, a másik az U 14-es csapatunk egy részével. A hét folyamán mindenki szinte szárnyalt, jó hangulat, önfeledt játék jellemezte teamünket.
Aztán szombat reggelre jött a feketeleves, hiszen 5 játékosunk ágynak dőlt, egy pedig családi program miatt nem tudta vállalni a duplafordulót.
Így 9 játékossal indultunk útnak. De elmentünk, felvállaltuk az 1 évvel idősebbek ligájában való szereplést.
És hadd mondjam el, nem csalódtam a gyerekekben! Amit ma ők produkáltak, ahogy hajtottak, ahogy erőn felül dolgoztak, küzdöttek, nem csak a Dombóvári Kosársuliért, de otthon ragadt társaikért is, az hősiességre utal. Fanninak, egy szem lánykánknak korábban volt egy sérülése, ami sajnos a mai nap kiújult. Így bár mindent megtett, a második mérkőzésen őt is nélkülöznünk kellett.
Nem voltunk ebben a reménytelennek tűnő helyzetben sem elkeseredve! Megbeszéltük, nem az eredmény a lényeg, hanem a jó játék! Mivel háttal voltunk az eredményjelző táblának, azt sem tudtuk figyelni! Csak mentünk és hajtottunk és örültünk egymás sikereinek! Biztattuk egymást, végre csak a meccsel foglalkoztunk! Mindenkit meg kell dícsérni! Fannit, aki fájós lábbal is beszállt a ringbe, reméljük nincs komoly sérülése! Blaskovics Gergőt, aki 3 hónap alatt klasszissá fejlődött. Nem csak labdákat szerzett ügyes helyezkedésével, de rengeteget vállalt a csapatért. Csúszott-mászott, vetődött és nem utolsó sorban briliáns játékával rengeteg labdát szerzett! Zétit, aki először nagyon megilletődött, hogy csak ilyen kevesen vagyunk, de gyors indulásaival, cselezéseivel, irányváltoztatásaival feje tetejére állította az ellenfél védősorát. Aztán visszatért hozzánk Zsigi hosszan tartó sérüléséből. Rajta aztán nem látszott a kihagyás! Ugyanúgy sziporkázott, mint amikor november elején kényszerpihenőre került. Erdős Kristóf is bizonyított! Jó indulásai, lelkiismeretes játéka, hozzájárult ahhoz, hogy kiérdemelje a csapat bizalmát! Gölike ugyancsak hozta játékos kedvét, bal horgai mindig lenyűgözik a közönséget! Mati Boti ugyanolyan hasznos tagja volt a csapatnak, mint irányító társai, kezd újra egyre bátrabb lenni, segít a labdafelhozatalban, hasznos a védekezése és gyorsak a támadásai. Bence, aki tulajdonképpen egyeduralkodó a palánk alatt, olykor olyan centerjátékot produkált, hogy még Czigler László, az ellenfél edzőjénél is kivágta a biztosítékot. És nem említettem még Dávidot, aki sokra viheti még ezzel a termettel! Az egyik legszerényebb, de legmegbízhatóbb játékos. Már most sokat fejlődött és fog is minden évben, biztos lépésekkel előbbre jutni!
NKA Pécs Gyermek Leány/B—-Dombóvári Kosársuli KE U 12/B 36—54 (10-9, 8-19, 10-14, 8-12)
Blaskovics Gergő (11), Schaadt Zétény (9), Schott Zsigmond , Szíjártó Dávid (6), Erdős Kristóf (6), Gölöncsér Ádám (5), Mati Botond (5), György Bence (4), Szalontai Fanni (-)
Dombóvári Kosársuli KE U 12/B—Mohácsi Torna Egylet 1888 55—44 (12:11, 17-10, 14-8, 22-15)
Blaskovics Gergő (22), Schaadt Zétény , Schott Zsigmond , Szíjártó Dávid (5), Erdős Kristóf (2), Gölöncsér Ádám (2), Mati Botond (-), György Bence , Szalontai Fanni (-)
Srácok! Köszönjük ezt a mai napot! Bár az esélytelenek nyugalmával érkeztünk, de a hősök kosaras zászlajával távoztunk!
Köszönjük Szülők, hogy bíztok bennünk és számíthatunk rátok!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!