U12B- Alapszakasz 4. forduló, Dombóvár
A decemberi betegségszéria után végre majdnem teljes létszámmal edzhettünk a héten.

Kenguru 3. forduló, A csoport

Gyermek bajnokság, 4. forduló, 2024. 01.13. szombat. Dombóvár, Szent Orsolya Bencés Iskola

1.mérkőzés: Dombóvári Kosársuli KE U 12/B—-PVSK NKA Fiú/b    79—26  ( 13-6, 36-5, 16-6, 14-9)

Mati Botond (11), Schott Zsigmond (10), Szíjártó Dávid (10), Béndek Zalán (10), Erdős Kriszóf (9), Szilágyi Kristóf (8), Lehőcz Gellért (8), György Bence (5), Várhegyi Iván (4), Gölöncsér Ádám (4), Blaskovics Gergő (-), Klotz Janó (-)

2.mérkőzés: Dombóvári Kosársuli KE U 12/B—Kozármisleny SE/B  91—24  (28-4, 17-11, 31-7, 15-2)

Béndek Zalán (25), Lehőcz Gellért (17), Schaadt Zétény (11), Szíjártó Dávid (10), Mati Botond (9), Schoott Zsigmond (8), György Bence (8), Blaskovics Gergő (2), Várhegyi Iván (1), Erdős Kristóf (-), Szilágyi Kristóf (-), Gölöncsér Ádám (-), Klotz Janó (-)

A decemberi betegségszéria után végre majdnem teljes létszámmal edzhettünk a héten. Mivel a téli szünetet sem hagytuk ki, így izgatottan vártuk a januári fordulókat. 4 csapat találkozott egymással, ami abból a szempontból nem volt szerencsés, hogy több mint 3 órát kellett várnunk a 2. meccsünkre. De nemhiába! Most már beszélhetünk csapatról és csapatjátékról! Nem az egyéni teljesítmény volt a legfontosabb, hanem a közös, egymást segítő, fordulatos, passzokban, védekezésben nyújtott csapatmunka. Ez volt az a két meccs, ahol élvezték nem csak a játékosok, hanem a szurkolók, sőt az ellenfél edzői is a játékot! (Minden edző gratulált nekünk és elismerően nyilatkoztak rólunk.)  Villámgyorsak, energikusak voltak a támadásaink, nagyszerűek a helyzetfelismeréseink, a gyors indításaink, a lepattanó labdák szedései és végre az egészpályás emberfogásos védekezésünk is. Volt újra klasszisjátékos 2 magas emberünk személyében, akik csúcsteljesítményt nyújtottak, főleg a PVSK ellen, Szilágyi Kristóf és Szíjártó Dávid! Sziporkázó játékot nyújtott, mint mindig Schott Zsigi, Béndek Zalán, Schaadt Zéti, Lehőcz Gege, akik nagyszerű irányítóink, puskagyorsaságú indulójátékosaink és gólgyártóink is egyben, mint ahogy Mati Boti, és Erdős Kristóf is. Kimondottan hasznos tagja volt a lepattanók szedésében György Bence, aki testi adottságait illetően a csapat egyik meghatározó játékosa. Ugyancsak hasznos tagjai voltak teamünknek Blaskovics Geri, Várhegyi Iván, Gölöncsér Ádám  és  a frissen második meccsén debütáló Klotz Janó is!

Srácok, nagyszerű volt benneteket látni, rengeteget fejlődtök minden alkalommal! Büszkék vagyunk nem csak a pontokban, a védőlábmunkában nyújtott teljesítményetekre, hanem a csapatszellemre, ami egyre jobban összetart bennünket és visz előre!

Köszönjük a szülőknek az egyedülálló lelkesítő szurkolást, a sokszor jóleső szavakat és a Dombóvári Kosársuli edzőinek, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!