U12B- Alapszakasz 5. forduló, Dombóvár
Kissé aggódva vártuk a hétvégét, betegségek miatt,- vajon meglesz-e a csapatunk?

Gyermek bajnokság, 5. forduló Dombóvár, Szent Orsolya Iskolaközpont, 2023.02.03.

1.mérkőzés

KASI/B-Dombóvári Kosársuli 54:70 (13:14,18:14,12:18,11:24)

Béndek Zalán (18), Schaadt Zétény (16), György Bence (16), Szilágyi Kristóf (11), Várhegyi Iván (4), Szalontai Fanni (2), Blaskovics Gergő (2), Mati botond (1), Schott Zsigmond (-), Erdős Kristóf (-), Albert Léna (-), Gölöncsér Ádám (-),

2.mérkőzás:

Dombóvári Kosársuli U 12/B-Kozármisleny  SE/B   82:28 (26:5, 25:12, 15:0, 16:11)

György Bence (19), Béndek Zalán (15), Várhegyi Iván (12), Schott Zsigmond (10), Mati Botond (8), Schadt Zétény (7), Szilágyi Kristóf (5), Gölöncsér Ádám (3), Blaskovics Gergő (1), Erdős Kristóf (1),  Szalontai Fanni (-), Albert Léna (-)

Kissé aggódva vártuk a hétvégét, betegségek miatt,- vajon meglesz-e a csapatunk? -de aztán sikerült 12 játékost pályára állítanunk. És nem is akármilyen 12-t! Látszott mindenkin az akarat, a küzdőszellem, a fegyelmezettség, a  koncentráltság  és nem utolsó sorban a játékkedv! Kaposvár az elején nehéz diónak bizonyult, főleg mert 2 kimondottan ügyes játékosuk összjátékkal vitte a hátán a csapatukat, de a mérkőzés haladtával egyre jobban fáradtak, így sikerült a 3. negyedben megfordítanunk a játék képét és ezzel együtt az  eredményt is. Béndek Zalán minden alkalommal kiemelkedő fizikai képességeinek köszönhetően  rengeteget tesz hozzá a teljesítményünkhöz, ahogy szenzációs technikai tudásával Schaadt Zéti, Schott Zsigi és Mati Boti is. György Bence szó szerint kezdi megtalálni a helyét, végre a támadásoknál szedi a lepattanókat, briliáns megoldással használja ki testi magasságát és rengeteg kosarat szerez. Szilágyi Kristóf kitűnő dobókezének köszönhetően ugyancsak hétről hétre fejlődik, A legnagyobb meglepetést Várhegyi Iván okozta, aki céltudatos játékkal, bátor megoldásaival ugyancsak elkápráztatott bennünket. Két kislányunk, a fiúkhoz méltóan küzdött, Fanni szedett jó néhány lepattanót, sőt kosarat is dobott. Geri, Kristóf és Gölike a támadások kidolgozásában volt kulcsfigura!

Kezdünk összeérni, kezdjük játszani a kosárlabdát, hogy mindenki számára élvezetes legyen, játékosoknak, szurkolóknak, edzőknek!

Büszkék vagyunk rátok!

Jók voltatok ma!

Megyünk tovább, bízunk bennetek!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!