U12B- Alapszakasz 6. forduló, Mohács
A héten még mindig kis létszámmal edzettünk, a betegségek, sérülések miatt.
Gyermek bajnokság, 6. forduló, 2024. 02. 25. Mohács, Szepessy Ignác tér 6.
1.mérkőzés:
GyKSE Szekszárd/B —Dombóvári Kosársuli KE U 12/B 64:36 (18:9, 22:9, 14:8, 10:10)
Dombóvár: Lehőcz Gellért (11), Szíjártó Dávid (8) Schaadt Zétény (5), Szilágyi Kristóf (5), Béndek Zalán (2), György Bence (2), Várhegyi Iván (1), Gölöncsér Ádám (1), Mati Botond (1), Blaskovics Gergő (-), Erdős Kristóf (-), Schott Zsigmond )-), Klotz Janó (-),
2.mérkőzés:
Dombóvári Kosársuli KE U 12/B—Mohácsi Torna Egylet 1888 51:38 (12:5, 20:12, 10:7, 9:14)
Schaadt Zétény (8), György Bence (8), Béndek Zalán (7), Szíjártó Dávid (7), Szilágyi Kristóf (7), Lehőcz Gellért (5), Schoott Zsigmond (3), Mati Botond (2), Blaskovics Gergő (2), Várhegyi Iván (2), Erdős Kristóf (-), Gölöncsér Ádám (-), Klotz Janó (-)
A héten még mindig kis létszámmal edzettünk, a betegségek, sérülések miatt. Az állóképesség hiánya és a gyenge kondíció még mindig tükröződött a játékban, de szép fokozatosan próbálunk visszatérni az alapformánkhoz. Az első meccs egy már ismert szívós szekszárdi csapat ellen kezdődött, ahol méltó módon helyt álltunk. Egész pályás letámadásuk a meglepetés erejével hatott, főleg a kemény védekezésük, amitől kissé megszeppentünk. De álltuk a sarat, próbáltuk gyorsan felhozni a labdát, voltak jó megmozdulásaink, időnként ügyes elszakadásaink, befutásaink. A védekezésünkön még van mit javítani!
A második meccs egy könnyebb mérkőzésnek bizonyult, Mind fizikálisan, mind technikailag többet tettünk ebbe a megmérettetésbe. Sokkal gyorsabb volt a labdafelhozatalunk, pontosabbak voltak az indításaink, a passzaink, és több volt az értékesített kosárra dobás. Betöréseknél többet kell vállalnunk, a dobásokra jobban oda kell figyelnünk, rengeteg volt a kimaradt ziccer. Időnként volt játék, de még mindig az egyéni támadások jellemeztek bennünket. Kizárás, labdaleszedés, továbbra is a gyengénk, ezen mindenképp dolgoznunk kell. Végre centereink is kezdik megtalálni a helyüket, bár időnként indulási hibák becsúsznak.
Egy győzelem, egy vereség a mérlegünk. A küzdeni tudás és az akarat jellemezte mai találkozónkat.
Két hét múlva hazai pályán U 11-ben folytatjuk szereplésünket.
Hajra Dombóvár!