U14A- Alapszakasz 3. forduló alsóház, Pécs
Előző fordulóban mi voltunk a pihenő csapat, ezért hosszabb idő telt el, hogy ismét pályára lépjünk.

Serdülő bajnokság alapszakasz alsóház, 2023.11.11., Pécs

 

PVSK NKA/A-Dombóvári Kosársuli KE 86-68 (33-3, 19-20, 26-21, 8-24)

Vértes Botond 24, Babulják Balázs 10, Pintér-Kovács Balázs 8, Roósz Balázs 8, Molnár Mátyás 7/3, Pataki Gergő 4, Lehőcz Zétény 3, Asztalos Ádám 3, Kis-Márton Bátor 1, Koós Kende, Varsányi Dávid, Schott Benedek.

Dombóvári Kosársuli KE-Zalakerámia ZTE KK U14/A 31-96 (4-24, 11-26, 8-22, 8-24)

Vértes Botond 4, Babulják Balázs, Pintér-Kovács Balázs 4, Roósz Balázs 8, Molnár Mátyás, Pataki Gergő 4, Lehőcz Zétény 2, Asztalos Ádám 3, Kis-Márton Bátor, Koós Kende 2, Varsányi Dávid, Schott Benedek, Tárnok Marcell 4.

Előző fordulóban mi voltunk a pihenő csapat, ezért hosszabb idő telt el, hogy ismét pályára lépjünk. Elmúlt hetekben próbáltuk bepótolni, amit augusztus és szeptemberben elvesztettünk időt.

A házigazda csapattal kezdtük a tornát, ahol az 1. negyed azonnal megpecsételte sorsunkat. Aztán jött egy teljesen más mérkőzés számunkra, ahol a tanultakat szerencsére meg tudtuk valósítani. Lépésről lépésre haladtunk előre, néha kicsit döcögve, de nem álltunk meg. Nagyon tetszett a fiúk hozzáállása és akarása. Sok technikai hibánk volt még, de erősebb ellenfél ellen sokkal jobb ezt gyakorolni, mint gyengébb ellen. Gratulálunk a PVSK csapatának a győzelemhez, és köszönjük, hogy folyamatosan partnerként kezeltek minket!

Egy mérkőzés pihenés után újra találkoztunk a ZTE csapatával. Sajnos a délelőtti mérkőzést nem tudtuk megismételni, ez lehetett fáradság, de inkább fejben feladást éreztem! Ebből is tanulnunk kell és dolgozni tovább! Fontos hogy több játékos is elhiggye magáról, hogy sokkal több van benne és merje ezt megmutatni a parkettán is!

Gratulálok csapatomnak isméd tettünk egy lépcsőfokot felfelé! Csak így tovább meglátjátok meg lesz az eredménye !!!

Hajrá Dombóvár !