U14A- Fiú Serdülő bajnokság alsóház 2. kör, Dombóvár
Itthon rendeztük az utolsó fordulót a magyar serdülő bajnokságban.

Fiú Serdülő bajnokság alsóház 2. kör, 2024.04.28., Dombóvár

Atomerőmű GYKSE U14/A-Dombóvári Kosársuli KE/A 87-59 (26-9, 22-14, 18-15, 21-21)

Vértes Botond 24, Lehőcz Zétény 8, Pataki Gergő 5, Kovács Gergő 5, Kis-Márton Bátor 4, Babulják Balázs 4, Koós Kende 4, Roósz Balázs 3, Varsányi Dávid 2, Schott Benedek, Pintér-Kovács Balázs, Asztalos Ádám.

PVSK NKA/A-Dombóvári Kosársuli KE 62-92 (9-26, 26-28, 17-17, 10-21)

Vértes Botond 29, Lehőcz Zétény 11/3, Pataki Gergő 10, Kovács Gergő 7, Kis-Márton Bátor 2, Babulják Balázs, Koós Kende, Roósz Balázs 22, Varsányi Dávid 7/3, Schott Benedek, Pintér-Kovács Balázs, Asztalos Ádám, Tárnok Marcell 4.

Itthon rendeztük az utolsó fordulót a magyar serdülő bajnokságban. Hazai pálya és környezet előnyét szerettük volna kihasználni. Az utolsó két hét felkészülését nem nevezhetném tökéletesnek, több beteg, sérült és iskolai elfoglaltság miatt nem tudtunk teljes kerettel edzeni egyszer sem.

Vármegyeszékhelyünk csapatával kezdtük a tornát, akiket már jól ismertünk, és tudjuk, hogy erősebb csapat, de az ötöseinkkel szétszedve első félidőben nem igazán találtuk a játék ritmusát, így a győztes csapat neve hamar kiderült. Viszont a 2. félidőre ismét felvettük a harcot a szekszárdi csapattal, amit csupán 3 ponttal vesztettünk csak el. Gratulálunk a tolnai csapatnak nagyon sokat fejlődtek és látszik a munka náluk!

A következő mérkőzésünket nagyobb pihenő után kezdtük meg a PVSK akadémia együttesével, akikkel ebben az évben, ha jól számoljuk, akkor negyedszer csaptunk össze. A bajnokság elején többször nagyobb különbséggel a pécsi csapat hagyta el a parkettát győztesként, de a bajnokság végére ez megfordult. Talán ez volt az a mérkőzésünk egész évben, ahol 40 percig koncentráltan dolgoztunk. Max 1-2 perc rövidzárlat jellemezte a csapatot, de szépen folyamatosan kézben tartottuk a mérkőzést.

Egész évben ez a mérkőzés mutatta meg, hogy mennyit fejlődtek a srácok és bizonyították be maguknak, hogy a rendszeres és kitartó munka meghozza az eredményét!

Úgy gondoljuk, hogy CSAK így lehet és szabad dolgozni, ha valakinek, valakiknek céljaik vannak!

Büszke vagyok a CSAPATRA és nagyon örülök, hogy egy ilyen jó kis társaság kovácsolódott belőlük! A 2010-es fiúk lépnek tovább jövőre a következő korosztályba (U16 kadet), amihez nagyon sok sikert kívánok nekik! Remélem élveztétek a közös munkát, persze voltak nehezebb időszakok is, de ez így működik!

Köszönöm a szülők egész éves támogatását, segítségét, bármit kértem mindenkire számíthattam! Ti is a CSAPAT tagjai lettetek így és folytassátok tovább!

Köszönjük a kosársuli vezetőségének és edzőinek az egész éves támogatását, segítségét!

HAJRÁ DOMBÓVÁR !