U14B- Regionális Bajnokság 4. forduló, Siófok
Csonka mezőnnyel került megtartásra a negyedik forduló, mivel a Kozármisleny B csapata betegségek miatt visszamondta a szereplést.

Fiú Serdülő Területi Bajnokság 4. forduló „C” csoport

2024.01.27. Siófok

Siófoki KE – Dombóvári Kosársuli KE/B 73-43 (11-10, 16-13, 20-16, 26-4)

Amma Botond -,  Benkő Szabolcs 2, Derventics Marcell -, Eljaber Mohammadikhsan 2, Gyenei Bence 4, Horváth Gergő 10, Kiss Kolos Boldizsár -, Klemen Zsombor -, Kuurstra Mike 11, Péter Kusán 10, Pető Benedek 2, Takács Benett 2

Dombóvári Kosársuli KE/B – Bonyhádi KSE 58-56 (14-10, 8-26, 13-15, 13-17)

Amma Botond 4, Balogh Kornél -, Benkő Szabolcs 12, Eljaber Mohammadikhsan 6, Fekete Ádám -, Gyenei Bence 2, Horváth Gergő 6, Klemen Zsombor -, Kuurstra Mike 10, Péter Kusán 4, Pető Benedek 14, Takács Benett –

Csonka mezőnnyel került megtartásra a negyedik forduló, mivel a Kozármisleny B csapata betegségek miatt visszamondta a szereplést. Így két olyan csapattal kellett megmérkőznünk, akikkel már játszottunk a szezon korábbi szakaszában, és mindkét együttestől nagyarányú, ötven pont körüli vereséget szenvedtünk. Az elvásárom így csak annyi volt, hogy tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, illetve jó lehetőséget láttam arra, hogy felmérjük hol tartunk, mennyit sikerült fejlődnünk az eltelt idő alatt.

Nos, büszkén mondhatom, hogy messze túlteljesítettük az előzetes elvárásokat, egy negyedet leszámítva teljesen egyenrangú partnerei voltunk mindkét ellenfelünknek. Ez elsősorban a nagyon jól működő védekezésünknek, és a korábbiaknál sokkal bátrabb, harcosabb hozzáállásunknak volt köszönhető. Csapatként működtünk végig, ami segített minket átlendülni a kisebb-nagyobb holtpontokon.

Nagyszerű érzés volt egy igazi „egylabdás” mérkőzést megnyerni, ezáltal olyan impulzus ért bennünket, ami az egyre jobban alakuló csapategységünkre is jó hatással lehet hosszútávon is.

Még egyszer kiemelném, hogy nagyon büszke vagyok arra, hogy ezen a szinten, egy erősebb csoportban is ilyen jól tudtunk teljesíteni, a győzelem pedig a hab a tortán, amivel igazán kellemes meglepetést szerzett a csapat számomra, és a minket elkísérő szülők számára is.

Folytatjuk a megkezdett munkát, és bízunk abban, hogy még sok hasonló kellemes élményben lesz részünk a szezon hátralévő mérkőzései során.