U16- Nemzeti fiú kadet regionális mérkőzések
Az elmúlt héten három bajnoki mérkőzést játszottunk, így a hétközi edzések mennyisége egy kicsit leredukálódott.
Nemzeti fiú kadet (U16) regionális mérkőzések, Dombóvár, 2023.11.07.

Dombóvári Kosársuli KE-Kozármisleny SE 106-71 (32-7, 20-43, 34-11, 20-10)

Halmai Zsombor 18, Csomor Péter 12, Kapinya Péter 44/9, Kiss Máté 6, Fenyvesi Ábris 13, Márfi Ákos -, Barna Zalán 7/3, Herke Máté 4, Wéber Koppány 2, Fülöp Sámuel -, Lakatos Ábel -.

Kozármisleny 2023.11.12.

Kozármisleny SE-Dombóvári Kosársuli KE 45-98 (10-29, 12-22, 10-28, 13-19)

Halmai Zsombor 17/3, Csomor Péter 30/12, Kapinya Péter 9, Kiss Máté 17/6, Fenyvesi Ábris 9, Márfi Ákos -, Barna Zalán 6/3, Herke Máté 8, Wéber Koppány -, Fülöp Sámuel 2, Lakatos Ábel -.

Az elmúlt héten három bajnoki mérkőzést játszottunk, így a hétközi edzések mennyisége egy kicsit leredukálódott. Természetesen azokat feladatokat a mérkőzések alatt nem tudtuk gyakorolni, melyeket tervbe vettem, de a mérkőzés hangulata és energiája felér több edzéssel. A Kozármisleny U16 csapata ellen léptünk pályára két alkalommal, melyből az első hét közben csütörtökön, a második pedig vasárnap került megrendezésre. Igyekeztünk mindenből kellőképpen felkészülni, az előző mérkőzés hibáiból tanulni, és eltökélten a győzelemre koncentrálni. Az első mérkőzést a vártnál is sokkal jobban kezdtük. Látszott a srácokon, hogy odafigyelnek minden mozdulatra, és minden döntést igyekeznek megfontoltan véghez vinni, így az első negyed végére, komoly előnyre tettünk szert. A második negyedre a fiatalabb ötössel léptünk pályára, ami teljesen más képet mutatott, és az előnyünk lassan elfogyott. Itt egy kicsit én is elbizonytalanodtam, hogy az akarás teljesen más képben mutatkozik meg, mint az első negyedben. Lassan és nagyon fegyelmezetlenül álltunk a kihívás elé, ami a védekezésben és a támadásban is egyaránt megmutatkozott. Tanultunk belőle és javítjuk a problémákat! A 3. és 4. negyedre rendeztük sorainkat és megnyertük a mérkőzést.

A vasárnapi visszavágóra nem sok időnk jutott készülni, de azért átbeszéltük a taktikai változtatásokat és a hozzáállással kapcsolatos teendőket. Ezen a mérkőzésen nem engedtük át az irányítást egy másodpercre sem a mislenyi kadettoknak. Végig tartottuk a fókuszt és a benne maradtunk a mérkőzésbe. Hibák azért becsúsztak, de azok nem fenyegették a győzelmi reményeinket egy másodpercre sem. Minden negyedet sikerült fölénnyel elhozni, de ez nem jelenti azt, hogy kieshetünk a ritmusból, és kényelembe helyezkedhetünk. További izgalmas mérkőzések várnak ránk a bajnokság folyamán, melyekre igenis szorgalmasan készülnünk kell, és legjobb teljesítmény elérése a célunk.

Gratulálok a csapatnak.

Hajrá Dombóvár!