XI. Czétány László Emléktorna, Dombóvár
November 12-én vasárnap, a Szuhay Sportcentrumban került sor arra az öregfiúk tornára, mely hosszú évek óta a helyi kosárlabda ismert alakjának, korábbi aktív majd senior játékosának, Czétány Lászlónak a nevét viseli.

November 12-én vasárnap, a Szuhay Sportcentrumban került sor arra az öregfiúk tornára, mely hosszú évek óta a helyi kosárlabda ismert alakjának, korábbi aktív majd senior játékosának, Czétány Lászlónak a nevét viseli. A tavaszi, őszi rendszerben és váltakozó helyszínen megrendezett senior kupasorozat dombóvári állomására idén is nagy lelkesedéssel készült a Páldi Ede vezette helyi öregfiúk közösség.

A hagyományoknak megfelelően reggel, a játék előtt mindig az emlékezésé a főszerep és a dombóvári csapat tagjai Czétány László sírjánál róják le tiszteletüket a városi temetőben.

Az emléktorna résztvevői a házigazda csapat mellett ezúttal is a bonyhádi, komlói és szigetvári öregfiúk voltak. A sokéves barátságok által átszőtt sportesemény idén is nagyszerű hangulatban és nemes vetélkedés formájában valósult meg. A mérkőzéseket követően most sem maradhatott el az ünnepélyes eredményhirdetés, a közös ebéd és néhány jóféle nedű elfogyasztása sem.

Szívből gratulálunk a szervezőknek, valamennyi csapatnak, résztvevőnek!

Az emléktorna mérkőzései:

Dombóvári Öregfiúk-Komlói Öregfiúk 71: 48

Szigetvári Öregfiúk-Bonyhádi Öregfiúk: 30-53

Bronzmérkőzés:

Komlói Öregfiúk-Szigetvári Öregfiúk 39-45

Döntő:

Dombóvári Öregfiúk-Bonyhádi Öregfiúk 57-51

A torna végeredménye:

  1. Dombóvár
  2. Bonyhád
  3. Szigetvár
  4. Komló

 

A dombóvári csapat tagjai:

Farkas Gábor, Reizinger Attila, Várallyay Attila, Berta Balázs, Kovács István, Molnár György, Várallyay Béla, Katatics Péter, Börcsök Imre, Maár Zoltán, Pál László

„Edzői stáb”: Bogdán Győző, Várallyay Béla, Páldi Ede