Gyermek bajnokság alapszakasz 2. forduló, Kaposvár (2019.11.10.)

Dombóvári Kosársuli KE-KASI/C 36-103 (5-20, 10-24, 13-32, 2-27)
Halmai Zsombor 13, Barna Zalán 9, Orsós Benjamin 6, Vincze Miklós 3, Tóth Kristóf 1, Ács Dominik 1, Reith Ármin 1, Balogh Barna 1, Csomor Péter 1, Wéber Koppány, Géring Bence, Reith Ábel.

GYKSE Szekszárd-Dombóvári Kosársuli KE 47-67 (7-20, 14-20, 10-12, 16-15)
Halmai Zsombor 24, Barna Zalán 3, Orsós Benjamin 7, Vincze Miklós 8, Tóth Kristóf 2, Ács Dominik 1, Reith Ármin 3, Balogh Barna 11, Csomor Péter 6, Wéber Koppány 1, Géring Bence, Reith Ábel 1.

Kaposváron folytattuk a gyermek bajnokság 2. fordulóját. Az előző hónapban szerzett két győzelem után a „B” csoportban játszhattunk. Tudtuk, hogy erősebb torna lesz, ezért még többet dolgoztunk edzéseken.
Sajnos az első mérkőzésen bent maradtunk az öltözőben és teljesen tudásunk alatt teljesítettünk. Nem hittük el a dolgokat és nagyon kevés küzdeni akarás látszott a társaságon. Rengeteg hibával és eladott labdával hoztuk le a mérkőzést. Néha voltak megvillanások, de ez nagyon kevés volt ma. Gratulálunk a Kaposvárnak nagyon jó kis csapatot alakítottak ki.!
A következő mérkőzésen viszont, mintha semmi sem történt volna egy teljesen új gárda lépett a pályára! Szép csapat, illetve egyéni akciókat láttunk, végre a saját fiaink mozogtak a parkettán! Az első negyedben kialakítottunk egy különbséget, amit a következő ötös még feljebb tornázott. A második félidő teljesen kiegyenlített volt a két tolnai csapat között. A szekszárdi együttes szimpatikusan 1 percre sem adta fel a küzdelmet és próbált felzárkózni. Gratulálok nekik és gratulálok a dombóvári srácoknak is, hogy megmutatták fel tudnak állni a padlóról!
Egy jó szintfelmérés volt nekünk hol tartunk! Megyünk tovább, edzünk és készülünk a következő fordulóra ismét a „B” csoportban!
Szép volt fiúk, hajrá Dombóvár!