2020.10.24. (Szombat) NB2 NYUGATI CSOPORT 3. FORDULÓ.

Szuhay Sportcentrum, 200 néző. J.V.: Csallóközi, Domokos.
DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE – CVSE Vulkán Fürdő 100 – 30 (19-8, 25-6, 29-4, 27-12)
Dombóvár: Tóth K. 25/6, Hadnagy B. 10/3, Kőnig R. 7/3, Pölöske K. 2, Balogh R. 6/3. Cs.: Reizinger M. 6, Halami D. 8, Fazekas V. 10, Szőke B. 16/6, Orbán Z. 6, Heisz A., Nagy B. 4.

A bajnokság 3. fordulójában, hazai pályán fogadtuk a CVSE Vulkán Fürdő együttesét. Ellenfelünk eddig 1 bajnoki mérkőzésen volt túl, amit hazai környezetben veszített el a Soproni Tigrisek csapata ellen. Nagy dicséret illeti csapatomat, hiszen az előre gyakorolt és kért dolgokat, fegyelmezetten a mérkőzés egészében tudtuk tartani, aminek volt köszönhető nagyarányú győzelmünk. Kulcsfontoságú volt, hogy végig saját futós, gyors játékunkat tudtuk játszani, ami szemmel láthatóan nem ízlett ellenfelünknek. Sűrűn tudtam rotálni csapatomat, így minden játékosom kellő játékidőt tudott a pályán tölteni, amit jó teljesítménnyel hálát meg. Köszönöm még egyszer csapatomnak a hozzá állást nagy gratuláció jár nekik, és a rengeteg szurkolónak is, akik kilátogattak a mérkőzésre és buzdították a csapatot.
A boldogságunk mégsem lehet felhőtlen, hiszen a mérkőzés első percében egy vétlen szituációban csapatunk kapitánya Pölöske Kornél súlyos sérülést szenvedett.
Az utólagos vizsgálatok megállapították, hogy Korinak elszakadt az achilles-ín szalagja, vasárnap már meg is műtötték, ami jól sikerült, de ebben a szezonban már biztos nem számíthatunk kulcsjátékosunk játékára.
Kori, ezúton kívánunk jómagam és az egész Kosársuli nevében jobbulást, mielőbbi felépülést. Mi melletted állunk, és amiben csak tudunk segíteni fogunk, hogy mielőbb újra köztünk legyél! Kitartás, nem féltelek, mert nagy harcos vagy!!!!
Hajrá Dombóvár!