Férfi NBII Nyugati csoport, alapszakasz 2021/22

Dàvid Kornél KA-Dombòvári Kosársuli KE 93-79 (19-23,18-18,27-24,29-14)
Dombòvàr: Tòth K.23/18,Takács A.16/9,Reizinger M.21/3 Katatics K.8/3,Nagy B.2 Cs.:Fehérvári Cs.5,Roòsz R.2,Lép A.2, Barabás Á.-, Szilágyi Tamás Edző

Sajnos betegségek ,sérülések miatt 9 emberrel tudtunk elutazni Fehérvárra az NBII-es nyitò fordulòra. Várhatò volt,hogy a hazai csapat revansot szeretne venni rajtunk a Hepp Kupa miatt,erre is készültünk.
Az első félidőben okos játékkal kontrolláltuk a játékot ahogy megbeszéltük,így két negyed után 4 pontos előnnyel vártuk a folytatást. Harmadik negyed nem a védekezésről szòlt egyik félnél sem, fej fej mellett haladt a két együttes ,így várhatò volt ,hogy az utolsò 10 percre marad a döntés. 35.percig még 3 pont volt a hazaiak előnye ,amikor jött a hidegzuhany számunkra. Egyik kulcsjátékosunk kipontozòdott( Reizinger Máté),a másik megsérült (Takács Arnold),így teljesen elvesztettünk a mérkőzés ritmusát. Ebben a mezőnyben még rutintalanok vagyunk egy ilyen végjátékban. Sok sok védekezési hibát ,sok-sok lepattanòzási hibát követtünk el és teljesen szétestünk támadásban is az utolsò 5 percre.Sajnos amit felépítettünk 35 percig az elveszett.
Tanulnunk kell a hibákbòl és építkezni ,hogy egy ilyen fiatal csapat mint az enyém versenyképes lehessen ebben a fizikális ,kemény mezőnyben. Gratulálok a Dávid Kornél KA csapatának a győzelemhez!

Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz:
2021.10.09-én szombaton 18:00-kor a PTE-PEAC csapata ellen

Várunk mindenkit sok szeretettel,hogy szurkoljon ennek a fiatal csapatnak❗️❗️❗️
Hajrà Dombòvár 💙