U12 Gyermek bajnokság 6. forduló, Dombóvár (2022.03.20.9

Dombóvári Kosársuli KE/A-NKA Pécs Leány/A 73-61 (16-16, 25-16, 10-11, 22-18)
Apáti Noel, Babulják Balázs 3, Darázsdi Ákos 1, Eljaber Mohammadihsam, Horváth Gergő 7, Kovács Gergő 3, Lehőcz Zétény 16, Orsós Barnabás 19, Pataki Gergő 11, Péter Vencel Kusán 3, Vértes Botond 10, Faluközi Máté.

Ismét itthon rendezhettük a következő fordulót a gyermek bajnokságban. Szombati napon sajnos a Monok SE lemondta a mérkőzést, mert nagyon sok betegük van, így velük majd egy későbbi időpontban fogunk játszani.
A pécsi lányokat már nagyon vártuk, az előző fordulóban vereséget szenvedtünk tőlük. Tudtuk mire számíthatunk, erős, magas lányokkal álltunk szembe mai napon is. Az öltözőben megbeszéltük, ha győzni szeretnénk, akkor a befejezéseinkre sokkal jobban kell koncentrálni, mint Pécsen tettük. Szoros mérkőzés volt végig, ahol a második ötösünk kicsit meg tudott lépni a félidőre, amit a mérkőzés végéig tartani tudtunk. 4 perccel a vége előtt kértünk egy időt pihenésre és a fejek rendberakására, ami nagyon jól sikerült, mert pályára lépést követően 30 másodperc alatt 6 pontot tudtunk szerezni.
Gratulálunkk a CSAPATNAK, ma egytől-egyig mindenki kitett magáért a mérkőzés folyamán, a végén is küzdöttünk és nem lassítottunk. Ezekből a mérkőzésekből lehet a legtöbbet tanulni, több új dologgal is találkoztunk, amit igen sikeresen tudtunk megoldani. Nagyon örülünk, hogy most már a szülők is láthatják gyerekeiket játszani a pályán, erre az elmúlt másfél évben nem volt lehetőségük. Reméljük ez már így marad, és senki nem marad le semmiről!
Gratulálunk a pécsi lányoknak is, nagyos sportszerűen és alázattal játszottak az utolsó percig.
Dolgozunk tovább, várjuk a kaposvári csapattól az időpontot, mikor pótóljuk az elmaradt mérkőzést.


Hajrá Dombóvár!