Nemzeti Fiú Junior Bajnokság 2021/22 Keresztjáték 2.mérkőzés
Dombòvàr 2022.05.18

Dombòvàri Kosársuli KE-Falco Vulcano Energia KC 66-65 (22-14,19-21,14-17,11-13)
Dombòvár:REIZINGER M.23/6,ÒLIÁS G.17/9 FEHÉRVÁRI CS.14/6,ROÒSZ R.4,KALOCSA L.2 Cs.:LÉP A.3/3,KATATICS K.1,MONOSTORI Á.-, BARABÁS Á.2,VINCELLÉR N.-
Szilágyi Tamás edző

Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után,fontos volt számunkra a győzelem,ami sikerült.24 ponttal kellett volna nyerni ,amire a 15. percig volt is esély ,hisz itt 19 pontos előnyünk volt,majd jöttek a hibák és a fáradság.A második félidőbe mindent felkellett rakjunk egylapra ,hogy meglegyen a kellő különbség itt nagyon nagy engeriákat mozgòsítottunk ,amibe úgyérzem belefáradtunk.
A Falco kihasználta hibáinkat és sajnos nem volt visszút a nagyobb különbségre,ennek ellenére büszke vagyok és hálás amit ma letettünk az asztalra.
Átgondolva,lenyugodva sajnos nem itt ment el ,hogy nem jutottunk “A”döntőbe ,hanem mikor az alapszakasz “A” csoportjába 3-4 meccsünkön minimális különbséggel vereséget szenvedünk ,ha ott ezeket e mérkőzéseket nyerjük akkor a Piros csoportba elég lett volna 1-2 siker és simán ,keresztjáték nélkül utazunk a döntőre,de nyilván ez a múlt.
Jelen pillanatba nagyon fontos,hogy ne essünk szét és legyen motíváciò az Országos 9.helyre,ez a feladat az én dolgom ,hogy helyre rakjam a fiúkat lelkileg,erre van egy hetem. Kettő dolog amit ki kell emeljek,az egyik ,hogy ilyen közönség előtt fantaszikus érzés pályára lépni,ezért hálás köszöntet mindenkinek,az hogy lent volt 300-400 ember aki csak értünk szurkolt szavakba nem lehet elmondani mennyire jò érzés.A másik ami fontos számunkra ,hogy a “B”döntő Pécsen lesz ami nincs messze és tudom hogy ott is számíthatunk a szurkolásra,ez sokat jelent nekünk.
Gratulálok a Falconak ,hisz nem tehetek mást.
Egy biztos ami számunkra a legfontosabb ,hogy nekünk van az Országba a legjobb szurkolò táborunk.
Büszke vagyok a CSAPATOMRA és garantálom,hogy nem feltett kézzel megyünk harcba az Országos 9.helyért.
Köszönöm a szülőknek és a Kosársulinak,hogy ekkora élményt adtak a mai nap 💙💙💙