GYÁSZHÍR: ELHUNYT HARANGOZÓ LÁSZLÓ, A DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA LEGENDÁS ALAKJA!

Méltósággal viselt, hosszú betegség után, 83 éves korában elhunyt Harangozó László, a DVMSE kosárlabda-szakosztály egykori vezetője, Dombóvár Város Díszpolgára, a Baross Gábor Gépészeti Főnökség nyugalmazott vezetője.
Harangozó László a dombóvári kosárlabdasport ikonikus alakja, meghatározó személyisége volt. Elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy Dombóváron NB1-es kosárlabda működhetett évtizedeken keresztül. Szívügye volt a helyi kosárlabda, annak sikeréért egy életen át munkálkodott. A szakosztály sikeres vezetése mellett ugyancsak nagy érdemei vannak abban, hogy 1983-ban felépülhetett az akkor igen modern létesítménynek számító DVMSE kosárlabdacsarnok, a mai Szuhay Sportcentrum.
Civil munkája mellett, melynek területén ugyancsak nagy elismerést vívott ki magának, a városi kosárlabdáért, annak felemelkedéséért végzett fáradozásai nélkül a sportág nem futhatta volna be mindazt, amit Dombóváron elért.
A városvezetők, sportvezetők, munkatársak, játékosok, sportolók, szurkolók szemében egyaránt nagy tiszteletnek örvendő „Laci bácsi” élete végéig figyelemmel kísérte a város és a szeretett sportág mindennapjait. Az utolsó években is több alkalommal személyesen jelent meg a Dombóvári Kosársuli KE mérkőzésein, gyakran sétált a létesítményben vagy annak környékén, ahol szeretettel és nagy bölcsességgel beszélgetett el a régi ismerősökkel de a fiatal generációval is.
Legendás barátság és munkakapcsolat fűzte Bálind József „Jampihoz”, is, akivel most már az égi kosárlabda pálya mellett beszélgethetnek tovább! 2019-ben részt tudott még venni a Bálind József Emlékmérkőzésen, ahol a zsúfolásig megtelt csarnokban régi kedves játékosait, ismerőseit, köszönthette újra.

Távozásával nagy űrt hagy maga után!

NYUGODJ BÉKÉBEN LACI BÁCSI! EMLÉKEDET MEGŐRIZZÜK!