Halmai Dániel a magyar U14 csapat tagjaként a Slovenia Ball Nemzetközi tornán szerepel

A Dombóvári Kosárlabda Suli újabb sikere, hogy Halmai Dániel korosztályában (U14) válogatott kerettag lett és utazhat a Szlovéniában (Slovenj Gradec) megrendezésre kerülő nemzetközi tornára.  Ez újabb visszaigazolása annak, hogy edzőink komoly szakmai munkát végeznek nagy odafigyeléssel és szeretettel.

Halmai Dániel 9 éves korától jár rendszeresen edzésre, azonban a sport, a labda már egész kicsi korától a szenvedélye. Három évig úszott és focizott is, majd a kosárlabdát választotta, amellyel csapattársaival együtt már eddig is nagy sikereket értek el. Legutóbb Reizinger Attila és Szőke Balázs edzők vezetésével a legjobb nyolc csapat közé jutottak az országos U14-es bajnokságban. A nyár folyamán Szolnokon két alkalommal vett részt képzőtáborban, itt válogatták ki azt a 12 játékost, akik képviseli Magyarországot a nemzetközi tornán, melyen 10 ország csapata méri össze kosárlabda tudását. Az érdeklődők augusztus 23 és 26 között az alábbi linken:  http://www.kzs.si/clanek/Projekti/U14-Slovenia-Ball/Fantje/Boys/cid/202#stf  követhetik a magyar mérkőzéseket élőben.

A csoportmérkőzések során Horvátország, Oroszország, Szlovénia, és Macedónia csapataival küzdenek meg a magyar fiúk. A másik csoportban Ukrajna, Montenegro, Bulgária, Olaszország és Izrael csapatai mérkőznek meg. Majd a hétvégén alakul ki a végeredmény. Hajrá Dani! Hajrá Dombóvár! Hajrá Magyarország!

Csoportmérkőzések:
08.23. (csütörtök)
9:00 Horvátország-Magyarország
14:30 Magyarország-Oroszország

08.24. (péntek)
14:30 FYR Macedónia-Magyarország
20:15 Magyarország-Szlovénia

Helyosztók:
08.25-26 (szombat-vasárnap)