HIVATALOS KÖZLEMÉNY !

A Dombóvári Kosársuli KE a hatályos kormányrendelet, az MKOSZ valamint Dombóvár Város Önkormányzatának ajánlásai és rendelkezései illetve az edzői team véleménye alapján az alábbi döntést hozta:

2020. május 11-től valamennyi korosztály tekintetében újraindítja a személyes jelenlétű edzéseket az alábbi módon:

– Az edzések határozatlan ideig kizárólag szabadtéren kerülnek megrendezésre.
– Az edzések száma a korosztályoknak megfelelően illetve a normál edzésrendnek megfelelően alakul. (Nem megfelelő időjárás esetén a változtatás jogát fenntartjuk.)
– Az edzések helyszíneiről és a pontos időpontokról az edzők adnak további tájékoztatást.
– Az edzéseken a résztvevők létszáma valamint a végzett gyakorlatok az egészségvédelmi előírásoknak és javaslatoknak megfelelően kerülnek kialakításra és végrehajtásra.
– Az edzéseken kizárólag azok a játékosok vehetnek részt, akik rendelkeznek a szülő illetve törvényes képviselő által aláírt hozzájárulási nyilatkozattal. (18 éves kor alatt). A nyilatkozat hivatalos felületeinkről lesz letölthető.
– Az edzéseken kizárólag teljesen egészséges illetve tünetmentes sportolók vehetnek részt! A legkisebb tünet is kizáró ok! Ha valakinél az edzők betegséget, rosszullétet észlelnek, a játékosnak azonnal el kell hagynia az edzés helyszínét!
– Az edzések zártkapusak lesznek, azokon csak a játékosok és az edzők vehetnek részt. A szülők, kísérők a gyerekeket a létesítmények, pályák bejáratáig kísérhetik és ott is kell várják őket.
– Az edzésekre a játékosok sportöltözetben érkezzenek, közös öltözésre, zuhanyzásra nincs lehetőség.
– Az edzések helyszínein kézfertőtlenítést biztosítunk.
– A csapatszintű edzések újraindításával május hónaptól a tagdíj fizetés is életbe lép.
– Az edzésekkel kapcsolatos részletes információkról az edzők a privát csoportokban adnak további tájékoztatást.
– Május 11-ig az online edzésrend marad érvényben.

Az új edzésrend továbbra is felelősségteljes és sportemberekhez méltó magatartást vár el mindenkitől! Kérjük a leírtak pontos betartását és tudomásulvételét!

Vigyázzunk egymásra!

2020. május 05.

Dombóvári Kosársuli KE