Gőzerővel folyik a felkészülés felnőtt csapatunk háza táján. A tréningek mellett az első edzőmeccsen is túl van a csapat. Szilágyi Tamás vezetőedző fiai Kozármislenyben léptek pályára, ahol a felkészülés aktuális szakaszát tekintve bíztató játékkal rukkolt elő a gárda. Vezetőedzőnk elmondta, hogy a tavalyi csalódást okozó hatodik helyezés után, mindenképpen előrelépést vár az együttestől. Az NB2 Nyugati csoport tekintetében a dobogó elérése a cél. A csapat keretében vannak ugyan változások de annak gerincét sikerült egyben tartani. Az előző szezon végén tanulmányi okokból távozott Dombóvárról Barabás Ábel és Katatics Kolos, míg Kalocsa Levente súlyos balesetét követően lábadozik.
Az érkező oldalon több visszatérő kedves ismerőst köszönhetünk. Újra a Kosársuli kék-fehér mezében láthatjuk a csapatot hosszú éveken át szolgáló, majd egy kisebb szünetet tartó Tóth Kristófot és korábbi saját nevelésű játékosunkat Molnár Martint de ismét játékra jelentkezett az utóbbi időszakban makacs sérüléssel bajlódó Balogh Rajmund is. A csapat magját alkotó rutinos játékosaink, saját nevelésű hűséges kosárlabdázóink mellett az edzésmunkát több junior és kadett korú fiatal játékos is segíti majd. A gárda mellett masszőrként láthatjuk a következő idényben Takács Barnabást, akinek ugyancsak jó munkát kívánunk!
A felkészülés során még sok feladat áll a rajtig a csapat előtt de motiváltan és eltökélten várják a fiúk az új szezont!
Ehhez sérülésmentes és eredményes munkát kívánunk!
A Dombóvári Kosársuli KE NB2-es felnőtt kerete a 2023/2024-es szezonban:
Takács Arnold, Kőnig Richárd, Pölöske Kornél, Laufer Gergely, Hadnagy Bence, Tóth Kristóf, Balogh Rajmund, Tóth Viktor, Molnár Martin, Roósz Roland, Lép Adrián, Monostori Ákos, Kalocsa Levente (sérült), Vinczellér Nándor, Halmai Zsombor
HAJRÁ DOMBÓVÁR!