Hepp kupa 1. forduló:
Dombóvári Kosársuli KE – Alba Fehérvár U23: 50-69 (14-14, 9-13, 14-20, 13-22)
Dombóvár, Szuhay Sportcentrum 200 néző. Jv.: Gelencsér, Szalóki.
Dombóvár: Tóth K. 1, Kollár 7/3, Fetzer 10/3, Pölöske 4, Fazekas 10. Cs.: Tóth M.7/6, Balogh 4, Csapó T. 2, Kőnig, Németh 4, Szabotin 1.
Alba: Takács Ma. 7/6, Gyapjas P. 3/3, Lévi 3/3, Polster 9/3, Balsay 6. Cs.: Takács Mi. 4/3, Papp 15/9, Seyi 7/3, Opauszki 9/6, Gyapjas M. 6, Kuttor.

A Hepp kupa első fordulójában az Nb1 B csoportjában szereplő Alba Fehérvár fiataljaival hozta össze a sorsolás új együttesünket. A nyár folyamán Kollár Zsombor Pakson, majd Budapesten eltöltött évei (ASE, Óbudai Kaszások, TF) után tért vissza nevelő egyesületébe, Fetzer Maximilián és Fazekas Viktor pedig Bonyhádról érkeztek erősítésnek. Újra csatlakozott csapatunkhoz Németh Patrik és Kőnig Richárd, valamint Balogh László is játékra jelentkezett. Ellenfelünk már két győztes mérkőzésen van túl a bajnokságában, csapatunknak ez volt az első tétmérkőzése. Még nagyon az épitkezés elején vagyunk, de szerettük volna felmérni, hogy pillanatnyilag hol tartunk, és erre kiváló alkalom adódott egy komolyabb csapat ellen.
Jól kezdtük a mérkőzést, a negyed közepére Fetzer vezérletével 11-2-re vezettünk, de ezt követően az eladott labdáink után felzárkózott az egyre jobban magára találó vendégcsapat. Hatalmas akarással küzdöttünk, de sajnos több hiba is becsúszott a játékunkba, a nagyon szervezetten, és agresszíven védekező fehérváriak igencsak megnehezítették a dolgunkat. Fej-fej mellett haladt a két csapat, kevés pont született, nagyon gyenge volt mindkét oldalon a dobószázalék. A félidőre 4 pontos Alba előnyt mutatott az ereményjelző tábla (23-27).
Fordulást követően Tóth M., Kollár, és Fazekas remek találatait követően átvettük a vezetést (26. perc: 37-34), azonban ezt követte egy 13-0-ás Alba futás, és a negyed végére 10 ponttal ellépett a látogató. Sajnos a záró etapot rosszul kezdtük, és a szépen kijátszott pontos vendég támadásokat követően eldőlni látszott a találkozó. Ekkor már nagyon fáradtan mozogtunk, kijött a két csapat közti erőnlétbeli különbség, ami a heti edzésszámok függvénye (35.perc: 41-57). A mérkőzés záró perceiben történt egy sajnálatos sérülés, Balogh László könyöke ugrott ki, akit kórházba kellett szállítani. Később kiderült, talán nem annyira súlyos a dolog, ezúton is jobbulást kívánunk neki! A találkozót megérdemelte nyerte az Alba Fehérvár U23 csapata, melyhez gratulálunk! Lehetőségeinkhez mérten csapatunk tisztesen helytállt, igyekszünk kijavítani a hibákat, és folyamatosan felépíteni magunkat a bajnokságra!
Hajrá Dombóvár!