2019.10.01. Hepp Kupa 1. forduló.
DOMBÓVÁRI KOSÁRLABDA SULI KE – BAJAI BÁCSKA FKE 54 – 73 (7-14, 13-19, 7-19, 27-21)
Dombóvár: TÓTH K. 19/9, Hadnagy B. 10, KŐNIG R. 10/6, Pölöske K. 4, Dávid R. 2. Cs.: Balogh R. 2, Dömötörfi Á. 3, Vértes Zs. 2, Heisz A. 2, Fazekas V., Szilágyi T., Orbán Z.
Baja: Pongó M. 2, Goldring J. 10/3, Nagy D. 1, Jakab P. 3/3, Vukicevic 5.
Cs.: Kollár B. 18, Dr. Ágfalvi B. 10/6, Kővágó-Laska M. 17, Fehér Á. 5, Bor S. 2, Bene T., Weidinger Á.

A Hepp kupa első fordulójában az Nb1 B piros csoportjában szereplő Bajai Bácska csapatával kerültünk össze a sorsolást követően.
Ellenfelünk nagyon jó erőt képvisel a piros csoportban is, nem ígérkezett könnyűnek a feladatunk. Az eddigi felkészülésünk nem volt a legideálisabb, heti 2 edzés áll rendelkezésünkre, több kisebb sérülés, és munkahelyi elfoglaltságok miatt, eddig nagyon kevésszer tudtunk 5-5 ellen gyakorolni az edzéseken.
Sajnos ez látszódott a mérkőzésen is. Főként támadó oldalon akadtak gondjaik, sokszor egyénieskedünk, túl korai dobásokat vállalunk el, nem igazán éreztük még a társak mozgását.
A bajai csapat minden hibánkat keményen büntette, és teljesen megérdemelten nyerték meg a párharcot, és jutottak tovább. Ezúton gratulálunk nekik, és sok sikert kívánunk a folytatásra. Dicséret illeti a csapatomat is, hiszen becsülettel mentünk, küzdöttünk ezen a mérkőzésen ez a tisztes helytálláshoz volt elég.
Sok munka vár még ránk, az első bajnoki mérkőzésünkig, de úgy gondolom, hogy a csapat addigra készen fog állni.
Október 19-én (szombaton) hazai környezetben fogadjuk a MOGAAC Mosonmagyaróvár csapatát, minden lelkes szurkolónkat sok szeretettel várjuk a mérkőzésre.