NB2 Nyugati Csoport helyosztó 5-6. helyért.

Jv.: Koncsek, Fleischmann.
Dombóvári Kosársuli KE – CVSE Vulkán Fürdő 78-81 (19-16, 23-26, 24-22, 12-17)
Dombóvár: Tóth K. 10/6, Hadnagy B. 9, Reizinger M. 29/3, Kőnig R. 12/6, Nagy B. 2. Cs.: Heisz A. 12/6, Balogh R. 2, Orbán Z. 2, Katatics K., Kalocsa L., Kuti D. Barabás Á.

A bajnokság utolsó mérkőzését játszottuk hazai pályán, mely a tabella 5. helyéről volt hivatott dönteni.
Celldömölkön 1 héttel korábban, 24 pontos vereséget szenvedtünk, tehát minimum 25 pontos siker kellett volna ahhoz, hogy a mi csapatunk végezzen előrébb.
Ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést. Védő oldalon rendben voltunk, támadásban pedig rendre sikerült pontokat szerezni. 1 perccel a negyed vége előtt (19-11) állást mutatott az eredményjelző.
A hátralevő időben, nagy hibákat vétettünk védekezésben, és ahelyett, hogy növeltük volna előnyünket, ellenfelünk 3 pontra kapaszkodott vissza.
A 2. játékrészben, rengeteg pontot kaptunk.
Rosszul védtük a 2:2 játékokat, és a visszarendeződésünk is nagyon gyenge volt, félidőre egalizálni tudta az eredményt a celldömölki csapat.
A második félidőben, nem igazán tudtuk az esélyét megteremteni, hogy a kellő különbséget kidolgozzuk. Igaz pár ponttal végig csapatunk vezetett, azonban a végjátékra elfáradtunk, és megérdemelt sikert aratott ellenfelünk.
Ezúton gratulálunk a Celldömölk csapatának, hiszen a 2 mérkőzés alapján, teljesen megérdemelten szerezték meg a bajnokság 5. pozícióját.
Csapatunknak pedig nem maradt más, mint a bajnokság 6. helyezése.
Nem volt egyszerű szezon. Rengeteg sérüléssel kellett megküzdenünk a bajnokság folyamán, magas poszton teljesen elfogytunk a végére.
Sokszor 7-8 emberrel tudtunk csak a mérkőzésekre kiállni, ha reálisan nézzük akkor sajnos most ennyi volt a csapatba.
Mindezek dolgoktól elvonatkoztatva, büszke vagyok a csapatra, és azon játékosaimra, akik vállalták, és keményen végig dolgozták ezt a nehéz évet.
Első szezonunk volt, hogy fiatal utánpótláskorú játékosainkat neveztük a felnőtt mezőnyben. Külön öröm volt látni, hogy maximálisan felnőttek a feladathoz, és fontos perceket tudtak a pályán tölteni, eredményes játékkal segítve a csapatot.
Külön szeretném megköszönni Orbán Zalán és Heisz Andris a Dombóvári Kosársuliért tett áldozatos munkáját.
Mindkettő játékosunk pici kora óta a Kosársuli neveltje, a korosztályos csapatokat végigjárva, megérdemeltek kerültek a felnőtt csapatunkba.
A középsikolai tanulmányaikat befejezve, szeptembertől másik városban kezdik meg egyetemi éveiket, melyhez ezúton kívánunk sok sikert, kitartást, erőt!
Köszönünk mindent nektek Zaza, Bandi, de tudjátok az ajtó mindig nyitva marad előtettek!
Köszönjük a Kosársuli egész éves támogatását, most egy kis pihenő következik.
Reméljük az új bajnokságban ismét lelkes szurkolóink előtt tudunk majd pályára lépni.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!
Edzők: Tamás Péter, Szilágyi Tamás.