Dombóvári Kosársuli KE – Kaposvári Zrínyi KK 74 – 70 (20-15, 16-15, 20-19, 18-21)
Dombóvári Kosársuli: Tóth K. 11/3, Tóth M. 11/3, Kun K. 9/9, BANAI A. 9, PÖLÖSKE K. 11.Cs: Murvai D. -, Szilágyi T. 10, Lovas D. 5/3, Szabotin Z. -, Csapó T. -, Tamás P. 8/3.
Kaposvár: HORVÁTH 26/3, Csabai 11, Dross -, FODOR 15/3, Mihalics 9. Cs.: Fónai 3, Heizer -, Póré 4/3, Kubatov P. 2.

Soron következő mérkőzésünket, ismét hazai környezetben játszhattuk a kaposvári csapat ellen. A mérkőzés előtt megbeszélt dolgokat maximálisan betartva kezdtük a találkozót. Nagyon jól működött a védekezésünk, és jó ritmusban támadtunk. Több könnyű kosarat szereztünk indításból és a hárompontos vonalon túlról is jól céloztunk, 5 pontos előnnyel zártuk az első negyedet. A következő 10 perc elején érthetetlen módon teljesen szétesett a támadó játékunk, és ellenfelünk ezt kihasználva pillanatok alatt egalizálta az eredményt. Gyors időkérést követően sikerült rendezni a sorokat. Védekezést váltva ismét vissza állítottuk 9-10 pontos előnyünket, amit a kaposvári csapat egy dudaszóban dobott triplával tudott 6 pontra csökkenteni a félidőhöz érve (36-30). A harmadik negyedben mindkét fél nagyon idegesen, sok hibával és pontatlanul kosárlabdázott. Egyik fél sem tudta kihasználni a másik hibáját, és állandósulni látszott 6-7 pontos hazai előny (56-49). Ismét egy végletekig kiélezett, idegőrlő utolsó negyedre volt kilátás. Borzasztóan indult a záró etap számunkra, rettentően pontatlanul támadtunk, sok hibával játszottunk a támadó oldalon, amit a kaposvári csapat köszönt szépen és a negyed derekára érve egalizálta az eredményt (59-59). Ismét hazai időkérés következett, ami után sikerült valamelyest rendezni a sorainkat és talán legjobb pillanatban előbb Kun, majd Tamás süllyesztett el 1-1 triplát az ellenfél gyűrűjébe. Ezt követően Banai ziccerével sikerült egy olyan előnyt kialakítanunk, amit a mérkőzés végéig meg tudtunk tartani, és győztesen hagyhattuk el a parkettát.

Nagyon nagy köszönet szurkolóinknak, akik szép számmal látogattak ki a mérkőzésre és buzdításukkal sikerült ezt a nagyon nehéz mérkőzést megnyernünk! Soron következő találkozónkat február 24-én, Pakson játsszuk majd 15:00 órai kezdettel.