Dombóvári Kosársuli KE – Kozármisleny-Petőfi SE: 67-63 (15-22, 18-20, 17-12, 17-8)

Dombóvár 300 néző, v.: Mintál, Lakos.

Dombóvár: Tamás 9/9, Kun 6, Szilágyi 7/3, Déri 3, FONAI 19. Cs.: TÓTH 12, BANAI 11/6, Pölöske, Vicze.
Kozármisleny: FÖLDES 14/9, Koller 7/3, Mészáros 4, PUNGOR 18, Győr 5. Cs.: KIS 12, Szavai 3/3.

Számunkra nagyon fontos volt ez a mérkőzés, három vereség után csak a győzelem volt elfogadható csapatunktól. Talán ez is közrejátszott abban, hogy nagyon görcsösen kezdtük a meccset, ami aztán az egész első félidőre rá is nyomta a bélyegét. Pár perc kivételével a védelmünk is átjáró ház volt, a vendégek kedvükre szerezhették a pontjaikat. Szilágyi kisebb húzódással vállalta a játékot, sajnos rá is sérült, így elveszítettük egyik kulcsemberünket. 9 pontos kozármislenyi előnnyel térhettek pihenőre a csapatok.
A második félidőre más szellemben érkeztünk a pályára, jelentősen szigorítottunk a védekezésünkön, és elkezdtük a felzárkózást. Habár támadásaink befejezéseinél pontatlanok voltunk, többnyire kijátszott helyzeteket vállaltunk el. A záró játékrészben egy 16-0-s etapot produkáltunk, amellyel a 38. percben átvettük a vezetést, és már nem engedtük ki a kezünkből a meccset.
Nem láthattunk szép játékot, most a győzelem volt a legfontosabb. Nagyon mélyről sikerült talpra állnunk, hatalmas küzdeni akarással, ez a győzelem erőt adhat mindenkinek a folytatásra. Köszönjük szépen közönségünknek a bíztatást!