NB2, Nyugati csoport, 9. forduló

DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE – KOZÁRMISLENY SE 81 – 60 (19-22, 20-15, 19-14, 23-9)
DOMBÓVÁR: Tóth K. 24/15, Hadnagy B. 18/6, Kőnig R. 8/6, Balogh R. 11, Fazekas V. 8. Cs.: Reizinger M. 6, Halmai D. 4, Heisz A. 2, Orbán Z., Katatics K., Nagy B.

A 2020-as év, utolsó mérkőzésére került sor hazai környezetben. Ha csupán az eredményre tekintünk, akkor azt is, gondolhatná az ember, hogy ez egy sima mérkőzés volt. Azonban aki látta a találkozót az pontosan tudja, hogy korántsem így volt. A mérkőzés nagy részében gyengén játszottunk. Nagyon fásultnak éreztem a csapatot, nem tettünk kellő energiát a védekezésbe, és támadásban gyermeteg hibákat vétettünk. Győzelmünket a 2. félidőben feljavuló védekezésünken köszönhetjük, amiből több könnyű gólt tudtunk szerezni, ezáltal bebiztosítva a győzelmünket.
Előszőr is, szeretnék gratulálni ellenfelünknek, akik nagy energiákat mozgósítottak és kulcsjátékosaik nélkül is, győzelmi esélyeik voltak. Sok sikert kívánunk a bajnokság további részére.
Mindenféleképpen dicséret illeti csapatunkat is, hiszen az újabb győzelem megszerzése után, a tabella 3. helyét foglaljuk el a 2020-as év végén. Úgy gondolom, amit előre elterveztünk, eddig maximálisan teljesíti a csapat. A vártnál talán jobban is, sült el keretünk fiatalítása. Saját nevelésű játékosaink, hamar felvették a felnőtt mezőny ritmusát, és nagyon jó egyveleget alkotnak rutinosabb játékosainkkal. Mindezen dolgok meglátszanak az edzéseken is, és a mérkőzéseken egyaránt.
Nem volt egyszerű a 2020-as év, most lesz egy kis pihenőnk, amit próbálunk hasznos munkával eltölteni, és újult erővel nekivágni a 2021-es évnek.
Jómagam és az egész Kosársuli nevében kívánok, Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet mindenkinek.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!