2020.10.10. (Szombat) NB2 Nyugati csoport 1. forduló.

DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE – MOGAAC 94-44 (16-9, 28-11, 17-15, 33-9)
Dombóvár: Tóth K. 12, Hadnagy B. 7/3, Kőnig R. 3/3, Pölöske K. 7/3, Balogh R. 5/3. Cs.: Reizinger M. 15/9, Halmai D. 24/6, Fazekas V. 5, Szőke B. 7/3, Orbán Z. 4, Dömötörfi Á. 5, Heisz A.

Felnőtt csapatunk számára is kezdetét vette a 2020/21-es bajnoki évad. Hazai környezetben láttuk vendégül a MOGAAC Mosonmagyaróvár együttesét.
Jól kezdtük a találkozót, védekezésünk jól működött és támadásban is eredményesek tudtunk lenni. A negyed derekához érve 10-3-as eredményt mutatott a tábla javunkra.
Sajnos a játékrész folytatásában nem tudtuk abban az ütemben növelni előnyünket, ahogyan azt szerettük volna. Főként támadásban voltunk pontatlanok, így 16-9-es vezetés mellett vonulhatunk a kis szünetre.
A 2. negyed meghozta az áttörést játékunkban. Csere játékosaink jól szálltak be a mérkőzésbe, jó iramban és szépen játszva 17 ponttal megnyerve a negyedet, 24 pontos előnnyel várhattuk a folytatást.
Kicsit döcögősen indult a 2. félidő csapatunk számára. Főként támadásban akadtak gondjaink, rossz döntéseket hoztunk támadó oldalon és dobásainkat is rossz százalékban értékesítettük, ezáltal minimásian tudtuk növelni előnyünket a negyed végére.
A záró játékrész ismét jó játékot hozott. Nagyon jó iramot diktáltunk, rengeteg könnyű gólt sikerült szerezni és távolról is eredményesen célzott a csapat. Külön öröm volt nézni fiatal játékosaink felszabadult játékát. Nagy arányban megnyerve a negyedet, biztos győzelemmel sikerült kezdenünk a bajnokságot, ami fontos volt számunkra.
Ezúton gratulálok csapatomnak, úgy gondolom a mérkőzés egészében jó hozzá állással dolgoztak a srácok és próbálták betartani az előre megbeszélteket. Hibák vannak és lesznek is játékunkban, de a kupamérkőzésekhez képest sikerült fejlődnünk a játék minden elemében, ami örömteli számomra.
Következő bajnoki mérkőzésünkre október 16-án, pénteken kerül sor Kozármislenyben. Idegenben mindenhol nagyon nehéz lesz, de becsülettel próbálunk felkészülni a mérkőzésre és tudásunk legjavát nyújtva szeretnénk egy jó mérkőzést játszani.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!