Dombóvári Kosársuli KE – PTE-PEAC: 93-45 (22-13, 18-6, 27-10, 26-16)
Dombóvár, Szuhay Sportcentrum 200 néző, jv.: Radnóti, Csallóközi.
Dombóvár: TÓTH K. 21/6, Kollár 8, FETZER 19/9, Pölöske 10, Fazekas 9. Cs.: NÉMETH 15/12, Dávid 2, TAKÁCS 7, Csapó T. 2, Szabotin.
PEAC: Halász 10/3, Schuj 9, Tóth K., Nyulász 11/3, Tamás 5. Cs.: Griszháber 2, Neszics 3, Bujtor, Major 3/3, Marosvölgyi 2.

Félidejéhez érkeztek a küzdelmek az NB2-es bajnokságban. Egy decemberből elhalasztott mérkőzést pótoltunk a hétvégén a PEAC csapata ellen, amellyel lezártuk az első kört, és jövő héttől már a visszavágók következnek. Csapatunkban Kőnig Richárd és Hadnagy Bence is sajnálatos bokasérülést szenvedtek az elmúlt napokban, így egyenlőre nem számithatunk a játékukra. Nagyon jó szellemben, kellően motiváltan kezdtük a találkozót, a küzdelmes első negyedet követően 9 pontos előnnyel várhattuk a második tíz percet. Némi aggodalomra adott okot, hogy faultproblémákkal küszködtünk, de remekül szállt be a padról Németh Patrik és a mérkőzést megelőző nap a 17. születésnapját ünneplő Takács Arnold. Pontos távoli dobásainknak köszönhetően hamar húsz pont fölé kúszott a különbség, nyugodtan játszhattunk. Ellenfelünk védekezés váltása némi zavart okozott, ezért nem lehettünk maradéktalanul elégedettek a félidőre. Fordulás után tovább nyílt az olló a két csapat között, hamar eldőlt a találkozó a javunkra. A két napja még bajnoki mérkőzést játszó pécsiek teljesen elkészültek az erejükkel, rengeteg szerzett labdánk révén könnyű kosarakat értünk el. A záró játékrész csupán formalítás volt, örömjátékot hozott, melyben minden játékosunknak sikerült hozzátenni valamilyen mutatóban. Gratulálok a csapatunknak a megérdemelt győzelemhez! Köszönjük szurkolóinknak a buzdításukat! Hazai pályán legközelebb február 9-én a listavezető Soproni Tigrisek ellen láthatják újra kedvenceiket!
HAJRÁ DOMBÓVÁR!