Dombóvári Kosársuli KE – Soproni Tigrisek: 83-85 (18-14, 16-22, 17-16, 21-20, 5-5, 6-8)
Dombóvár 300 néző, v.: Koncsek, Fleischmann.
Dombóvár: Várallyay 2, Szilágyi 14/3, Banai 8/3, Pölöske 2, Fonai 17/3. Cs.: Kun 22/12, Tóth 15/9, Tamás 3, Szabotin, Németh, Vicze.
Sopron: Balogh M., Balogh G. 32/9, Erdősi 10, Bálint 16, Sallay 14. Cs.: Karsai 13, Bakay.

Második hazai mérkőzésünkön a Soproni Tigrisek csapatát fogadtuk. Mindkét oldalon akadtak hiányzók, sajnos nálunk Déri Barnabás nem tudta vállalni a játékot sérülés miatt, így center poszton igencsak meggyengültünk. A hét folyamán érkezett viszont csapatunkhoz Kaposvárról a 18 esztendős Tóth Kristóf irányító posztra.

Az első negyed közepéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd pár pontos előnyt sikerült kiharcolnunk. Egy pici plusz kellett volna, hogy nagyobb, megnyugtatóbb különbséget alakítsunk ki, de rosszul sáfárkodtunk az adódó lehetőségekkel. Az emberfölényes szituációkat nem jól oldottuk meg, és erősségünk, a távoli dobásaink meglehetősen gyenge százalékkal lettek kihasználva. Kun Kenéz remekül szállt be a kispadról, jelentős pluszt adott a játékunknak. A soproniak zóna védekezésével sikerült lassítani csapatunkat, rossz döntéseket hoztunk, és a félidőre felzárkóztak, majd a vezetést is átvették.

A fordulás után a továbbra is inkább a küzdelem jellemezte a mérkőzést, mindkét csapat sokat hibázott, de ennek ellenére próbálta mindenki a maximumot kiadni magából. A triplák továbbra sem ültek, nagyon kevés volt a mélységi betörés, amivel próbálkoznunk kellet volna. A védekezésünk aránylag jól működött. A 40. perc nagy izgalmakat hozott, egy pontos soproni vezetésnél Kun hármasával 72-70-re mentünk, majd két jó védekezés után 4/0-át dobtunk büntetőből, és ahogy ez lenni szokott az utolsó másodpercben dobott kosárral a vendégek kiegyenlítettek, jöhetett a hosszabbítás.

A plusz ráadásban végig futottunk az eredmény után, Tóth Kristóf távolijával sikerült egyenlítenünk. A második hosszabbítás utolsó két percében már emberelőnyben játszottunk a kipontozódások miatt, de megremegtek a kezek, és a vendégcsapat behúzta a mérkőzést.