Dombóvári Kosársuli KE – Zalaegerszegi KK: 68-89 (23-29, 15-20, 18-16, 12-24)
Dombóvár: Tóth 10/3, Kun 14/3, Balogh 12/6, Vicze 1, Déri 15/3. Cs.: Szilágyi 14, Pölöske, Szabotin 2.
ZKK: VERTETICS 31/3, Czeigi, Kovács M. 6, BECZE 20/6, Murvai 9/3. Cs.: Lógár 4, Komáromi 9, Takács 5/3, Vass 2, Kovács K. 1.

A tabella 2. helyén álló ZKK-t fogadtuk a 14. fordulóban. Sajnos újra több játékosunkat kellett nélkülöznünk betegség, ill. sérülések miatt. Kun Kenéz betegen, Vicze Kristóf sérülten vállalta a mérkőzést, a komplett kerettel kiálló vendégek ellen.

Nagyon bekezdett a ZKK, motiváltan, csapatként játszva, jelezték, hogy győzni jöttek Dombóvárra. Nálunk igencsak nehezen indult be a gépezet, rengeteg hibával játszottunk. Átjáró ház volt a védelmünk, rengeteg könnyű kosarat kaptunk figyelmetlenség miatt. Az elején kialakult 10 pont körüli különbséget, szinte végig toltuk magunk előtt, nem tudtunk közelebb zárkózni, bár voltak apróbb fellángolásaink. A félidőt követően sikerült picit közelebb lopóznunk, de újra buta hibákat vétettünk a védő térfelünkön, amelyeket a zalaegerszegiek kíméletlenül megbüntettek. Ezt követően érthetetlenül elkezdtünk egyéni játékot játszani, korai vállalásaink voltak, eladott labdáink, aminek nem is lehetett más a vége, mint könnyed vendég kosarak. Sajnálatos módon az utolsó 5 percre teljesen szétestünk, ami eddig nem volt jellemző csapatunkra, elvesztettük a hitünket, így a ZKK simán behúzta a számukra kiemelkedő fontossággal bíró találkozót.

A folytatásra kérdéses, hogy sérültjeinknek mennyi időt kell még kihagyniuk, várjuk már, hogy végre teljes kerettel tudjunk pályára lépni, és több lehetőségünk legyen a rotációban.. Következő mérkőzésünk Szombathelyen lesz március 31-én a SZOESE otthonában.