NB2: ELKEZDŐDÖTT A FELKÉSZÜLÉS A 2020/21-ES BAJNOKSÁGRA!

Nagy lelkesedéssel és motivációval kezdte meg a felkészülési időszakot felnőtt csapatunk. Az előző, befejezetlen bajnoki idényhez képest több változás is történt a Tamás Péter vezetőedző és Szilágyi Tamás másodedző által irányított együttes háza táján. Az idei évadnak egy alaposan megfiatalított, sok hazai nevelésű játékost soraiban tudó gárdával futunk neki,ahol nagyon jó arányban vannak jelen a rutinosabb, tapasztaltabb és a tehetséges, fiatal játékosok. A csapat gerincét évek óta alkotó játékosok mellett új és régi-új arcokkal is találkozhatunk. Ismét Dombóváron jelentkezik játékra a korábban már nálunk bizonyító Kun Kenéz. Az elmúlt években az utánpótlás korosztályokban sikert-sikerre halmozó-soraikban utánpótlás válogatott és válogatott kerettag- fiatalok közül többen most mutatkozhatnak be először a felnőttek között, sok sikert kívánunk nekik ehhez! A távozók oldalán van a csapatot sok éven át hűségesen szolgáló Németh Patrik, a nagyon szép és hosszú pályafutást maga mögött tudó, most már kizárólag az edzői feladatokra koncentrálni kívánó Szilágyi Tamás, valamint a „bonyhádi légió” három játékosa, Fetzer Maximilián, Fazekas Viktor és Dávid Róbert. Köszönjük nekik mindazt, amit a csapatért és a dombóvári kosárlabdáért tettek! A csapatban a tavalyi évben bemutatkozó junior korú Vértes Zsombor az Egyesült Államokba készül. Amennyiben a vírushelyzet engedi számára a beutazást, a tengeren túl próbál szerencsét, amihez sok sikert kívánunk!
Felnőtt csapatunk összetételében még előfordulhatnak minimális változások de a csapat lényegében összeállt. Bízunk benne, hogy ez az agilis, fiatal, lendületes csapat sok örömet okoz majd a dombóvári szurkolóknak, akiket nagy számban várunk most is a lelátókra és az NB2 Nyugati csoport mérkőzéseire! Buzdításukra, támogatásukra most is számítunk, hisz ők a hatodik játékosunk a pályán! A bajnokság részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat!

HAJRÁ DOMBÓVÁR!!!!!

A felnőtt keret tagjai:

Pölöske Kornél, Tóth Kristóf, Hadnagy Bence, Kun Kenéz, Kőnig Richárd, Balogh Rajmund, Orbán Zalán, Heisz András, Vértes Zsombor, Nagy Balázs, Halmai Dániel, Reizinger Máté, Szőke Bálint, Dömötörfi Ádám