2020. 09. 22. Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa Selejtező. Jv.: Dr. Szalóki, Téczely.

KOZÁRMISLENY SE – DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE 74 – 79 (15-18, 20-25, 23-21, 16-15)
Dombóvári Kosársuli KE: TÓTH K. 21/6, Hadnagy B. 5/3, KŐNIG R. 15/9, BALOGH R. 12, Fazekas V. 5. Cs.: HALMAI D. 14, Szőke B. 5/3, Orbán Z. 2, Heisz A., Nagy B., Dömötörfi Á.

Újjá formálódott csapatunk, első tétmérkőzésére került sor Kozármislenyben. A tavalyi csapathoz képest, jelentősen változott keretünk. Több meghatározó, rutinos játékostól köszöntünk el, akiknek a helyét, tehetséges, és fiatal, saját nevelésű játékosokkal töltöttük fel. Név szerint a 2003-as születésű Nagy Balázs, a 2004-es születésű, Reizinger Máté, Halmai Dániel és a 2005-ös születésű, Szőke Bálint, is a felnőtt csapatunkat fogja az idei évben erősíteni. Hozzájuk csatlakozik a már tavalyi szezonban, is a felnőtt csapatunk keretéhez tartozó, 2002-es születésű Orbán Zalán és Heisz András.
A csapat további tagjai: Pölöske Kornél, Kőnig Richárd, Hadnagy Bence, Tóth Kristóf, Balogh Rajmund, Dömötörfi Ádám, és a nemrégiben visszatérő Fazekas Viktor Bonyhádról. A rutinosabb játékosokkal kiegészülve 13 fős kerettel vágunk neki a küzdelmeknek, akikből 8 fő saját nevelésű játékos, amire nagyon büszkék vagyunk. A jövőbeni célunk, hogy minél több saját nevelésű játékosnak tudjunk játéklehetőséget biztosítani felnőtt csapatunkban.
Felkészülésünket augusztus elején kezdtük el a csapattal, heti 2 alkalommal tudunk készülni a mérkőzésekre. A jelenlegi nehéz helyzetben, házon belül próbáltunk edzőmérkőzéseket játszani, nem túl ideális, hogy az első összecsapásunk rögtön egy tétmérkőzés volt a Hepp kupában.
Sajnos a játékunkon ez meg is látszott. Nagyon hullámzó volt a csapat teljesítménye, látszott az összeszokottság hiánya, illetve a hosszú kényszerszünet miatti mérkőzés hiány. A találkozó egészét nézve, 10-12 perc volt, azaz időszak, amikor elfogadható teljesítményt nyújtottunk, és megfelelő sebességgel dolgoztunk. Rengeteg volt a ki nem kényszerített hiba, rossz döntés.
Pozitív volt, ahogy a mérkőzést és a 3. negyedet kezdtük, ott látszódott, hogy mi is lenne a mi játékunk, ebből az időszakból kell tovább építkeznünk, és biztos vagyok benne, hogy az idő haladtával egyre jobban fogunk kinézni.
Gratulálok csapatomnak a győzelemhez és a tovább jutáshoz. Gratulálok a Kozármislenyi csapatnak is, hiszen hozzánk hasonlóan szimpatikus, fiatal csapatuk van, ezúton kívánunk sok sikert nekik a bajnokságra.
Mi folytatva a megkezdett munkát, próbálunk mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb formába lendülni és fejleszteni játékunkat.


Hajrá Dombóvár!