2020.10.16. (Péntek) NB2 Nyugati csoport 2. forduló.

KOZÁRMISLENY SE – DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE 50 – 90
(8-30, 19-19, 11-18, 12-23)
Dombóvár: Tóth K. 15, Hadnagy B. 12/9, Kőnig R. 8/6, Pölöske K. 7, Balogh R. 4.
Cs.: Reizinger M. 7/3, Halmai D. 15/9, Fazekas V. 7, Szőke B. 5/3, Orbán Z. 4, Heisz A. 4, Nagy B. 2.

A bajnokság 2. fordulójában a Hepp kupamérkőzés után, ismét Kozármislenyben vendégszerepeltünk. A kupában szoros mérkőzés után sikerült a győzelmet megszereznünk, hasonlóan kemény csatára készültünk.
Az előre megbeszélteket maximálisan tartva, kezdtük a találkozót. Nagyon jó hozzáállással védekeztünk, kellően agresszívak voltunk és támadásban is fegyelmezetten játszottunk, mindig megtalálva a jó helyzeteket. A 2. negyed kiegyenlítetteb játékot hozott, de az első negyedben mutatott magabiztos játéknak köszönhetően, megnyugtató előnnyel vonulhattunk a nagyszünetre.
A folytatásban folyamatosan forgatva a csapatot, tudtuk tartani stabil védekezésünket és támadásban is voltak jó periódusaink. Fokozatosan tudtuk növelni előnyünket és úgy gondolom, hogy teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk a 2. bajnoki mérkőzésünkön is.
Gratulálok csapatomnak az egész mérkőzésen mutatott játékhoz, minden idegenben szerzett győzelemnek fontos szerepe lehet a folytatásban.
Ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánok a bajnokságban, véleményem szerint az eredmény picit csalóka, ennél sokkal jobb csapatnak tartom őket, biztos vagyok benne, hogy sok csapatnak nehéz pillanatokat fognak okozni még a bajnokság folyamán.
Következő mérkőzésünket, ismét hazai környezetben játszhatjuk, OKTÓBER 24-én (szombat) 18:00 órai kezdettel, amikor is, a CVSE VULKÁN FÜRDŐ együttesét fogadjuk. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de természetesen hazai környezetben mindenképpen csak a győzelem lehet a célunk.
HAJRÁ DOMBÓVÁR!