Férfi NBII NYUGAT 2019/20 alapszakasz 2019.10.26, szombat

Kozármisleny SE- Dombóvári KSE 53-84 (13-14, 16-22, 13-19, 11-29)
Dombóvár: TÓTH K.14/6, KŐNIG R. 5/3, HADNAGY B. 5/3, PÖLÖSKE K. 3, FAZEKAS V. 16 Cs.: FETZER M. 15/3, NÉMETH P. 8/6, BALOGH R. 7, DÁVID R. 9. DÖMÖTÖR Á. 3,

Első idegenbeli mérkőzésünkre utaztunk a jó erőkből álló Kozármisleny csapatához.
A múlthéten kisebb változás történt a csapatba, hisz játékra jelentkezett Fetzer Maximilián, aki nagy segítségünkre lehet a céljaink elérésében.
Úgy érzem a mérkőzésre maximálisan felkészültünk ellenfelünkből, így bizakodva vártuk a kezdést. Az első negyedet kicsit megilletődve kezdtük, nagyon sok volt a pontatlanság támadásba és védekezésbe is. Minimális egy pontos előnyre tettünk szert a negyed végére.
A második negyedet jó ritmusba kezdtük, jó védekezésünknek köszönhetően sikerült gyors, pontos támadásokat vezetni. Az első 5-6 percben minden a terv szerint alakult számunkra, 14-22-es állásnál jött 2-3 perc, ahol fegyelmezetlen védekezésünket ellenfelünk jól kihasználva felzárkózott 29-31-re.
Időkérésem után rendeztük a sorokat és vissza találtunk a helyes útra, így a félidei pihenőre 29-36-os állással mehetünk.
A harmadik negyedben sikerült még szorítani a védekezésünkön és gyors támadásokat véghez vinni, de a vendéglátó csapat nem adta könnyen magát, becsülettel küzdöttek minden egyes labdáért.
Váltott védekezésünk is nagyon jó működött ebbe az időszakba. A negyed végére 13 pontos előnyünk lett, ami ebbe a csarnokba nem túl megnyugtató előny.
Vártam a csapattól egy igazi extra negyedet egész mérkőzésen, hisz benne volt a levegőbe. Na ez a negyed megérkezett a negyedikre 😊
Összeállt a védekezésünk a támadásokat is rendre sikeresen fejeztük be. Gyors és néha látványos kosarakkal szereztünk, azt hiszem itt jött ki a csapat igazi arca és rutinja. Egymásért küzdve, nem volt elvezett labda, csúsztunk, másztunk a pályán ahogy ez a dombóvári szív megkívánja 😊
Nagy arányú győzelmünk, kissé csalóka, hisz a hazai csapat nem adta fel a harcot egy percig sem.
Dolgozunk tovább, hisz a soron következő mérkőzésünk sem lesz egyszerű feladat.
Köszönjük a szurkolóknak, akik ide is elkísértek minket és végig buzdították csapatunkat.
Gratulálok a srácoknak és köszönöm a hozzáállást, amit nyújtottak. Igazi CSAPATMUNKA volt.
Következő mérkőzésünk hazai pályán lesz 2019.11.09-én 18:00-kor a Grebenár Péterrel felálló CVSE Vulkán Fürdő Celldömölk lesz.