NB2 Nyugati csoport, 2020.01.10. Mosonmagyaróvár 30 néző. Játékvezetők: Rokob, Tóth.

MOGAAC DSE – Dombóvári Kosársuli KE 34 – 70(11-9, 6-25, 12-17, 5-19)
Dombóvár: Tóth K. 11/3, Hadnagy B. 15, Kőnig R. 5, Pölöske K. 9, Balogh R. 8. Cs.: Szilágyi T. 5, Vértes Zs. 8/3, Németh P. 5/3, Heisz A. 4, Dömötörfi Á.

Hosszú utazás után, péntek este játszottuk soron következő mérkőzésünket Mosonmagyaróváron. Sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt, hiányos kerettel tudtunk kiállni Fetzer és Fazekas sem tudott a csapattal tartani.
Talán az utazás is rányomta bélyegét az első negyed teljesítményére. Védekezésünk rendben volt, ellenfelünk az 5. percben szerezte első kosarát, legfőbb gondunk támadó térfélen akadt. Rengeteg közeli dobást hibáztunk, és a megítélt büntetődobások nagyrészét is kihagytuk. Így 2 pontos hátránnyal vonultunk a pihenőre.
Mint utóbb kiderült, jót tett a szünet csapatunknak.
Védő oldalon extra teljesítményt hozott a csapat ebben a játékrészben, de nyugodtan mondhatom, hogy a mérkőzés egészében is. Rengeteg pontot sikerült dobnunk indításból és felállt védelem ellen is tetszetős játékot mutattunk. Magabiztosan megnyerve a negyedet 17 pontos előnnyel vonulhattunk a nagyszünetre.
A pihenő után sem változott a játék képe. A mi akaratunk érvényesült a pályán, fiatal játékosaink is nagy önbizalommal játszottak és nem várt különbségű, megérdemelt győzelmet zsebeltünk be.
Következő mérkőzésünket, január 18.-án hazai környezetben vívjuk majd a Kozármisleny csapata ellen. Minden szurkolót sok szeretettel várunk.


Hajrá Dombóvár!!!