Férfi NBII Nyugati csoport 3.fordulò Oroszlány

MVM OSE Lions II-Dombòvàri Kosársuli KE 104-61 (17-21,18-19,33-7,36-14)
Dombòvàr: Tòth K.10/3,Reizinger M.14, Kőnig R.11/6,Roòsz R.5,Pölöske K.5/3 Cs.:Takács A.9/9,Òliás G.-,Fehérvàri Cs.2, Lép A.-,Barabás Á.1,Katatics K.4, Szilágyi Tamás Edző

Keddi Hepp kupa mérkőzésünk után,bizakodva vártam a szerdai bajnokinkat Oroszlányban,de tudtuk jòl ,hogy a hazai csapat nagyon erős, főleg otthon.
Ott folytattuk a mai nap ahol tegnap abba hagytuk, csak 24 òràval később.Tele önbizalommal ,felszabadultan nagyon okosan játszottunk a félidőig,ahol 5 pontos vezetéssel mentünk a nagyszünetre. Félidőben felhívtam a csapat figyelmét mire számíthatunk a második 20 percben (letámadás,agresszív védekezés). Megbeszéltünk minden hibàt ,amit ki kell javítani ès akkor játszhatunk egy jò mérkőzèst,de jött egy 200 fokos fordulat a mérkőzésen ,ahol is az első 20 perces extra munkánk ment a lecsòba.Teljes káosz ,teljes fejetlenség ,buta döntések tömkelege valamint azt hiszem fejben és testben teljesen elfáradtunk,ami érthető is. Védekezèsünk plusz a támadásaink is csődöt mondtak,69 pontot kapni 20 perc alatt ez mindent elárul mennyire voltunk toppon. Küzdöttünk,hajtottunk de ez ma ennyire volt elég.Ebből a meccsből is nagyon sokat fogunk profitálni fiatal csapatommal. Jelen pillanatban egy dolog bánt ,hogy nem 20 percig tart egy mérkőzés.
Gratulálok az Oroszlánynak és remélem hazai pályán megtudjuk kicsit rángatni az oroszlán bajszát. Teszem hozzá le a kalappal a hangulat miatt, ez egy ilyen fiatal csapatnak mint a miénk hatalmas élmény volt. Sok csapatnak itt ebben az oroszlánbarlangban nem kell nyerni .

Következő mérkőzésünk az NBII csapattal
2021.11.05-én lesz pénteken Celldömölkön.
Hajrà! 💙