NB2 Nyugati csoport, 2020.01.05. Orszlány 150 néző. Játékvezetők: Szőcs, Koller.

OSE Lions II. – Dombóvári KosárSuli KE 53 – 81 (17-14, 15-20, 10-26, 11-21)
Dombóvár: Tóth K. 22/9, Hadnagy B. 8, Fetzer M. 15/6, Pölöske K. 7/3, Fazekas V. 16.Cs.: Szilágyi T. 5/3, Balogh R. 2, Dömötörfi Á. 4, Orbán Z. 2, Németh P.

Az újév első mérkőzését Oroszlányban játszottuk. Jó hír, hogy Fetzer sérülése után újra játékra jelentkezett, így vele kiegészülve vártuk a könnyűnek nem ígérkező mérkőzést.
Az első negyed harcias játékot hozott. Ellenfelünk jó dobóformát mutatott a játék ezen szakaszában, ennek is köszönhetően minimális 3 pontos előnyt sikerült kialakítaniuk.
Rövid pihenő után kezdődött a 2. negyed. Védekezésünk eddig is jól működött, azonban most támadásban is tudtunk ritmust váltani. A gyűrű alatt szépen dolgoztak magasembereink és mezőnyjátékosaink is rendre megtalálták a gyűrű felé vezető helyes utat. Egyedül kinti dobásaink nem ültek, de így is 5 ponttal megnyerve a játékrészt, előnnyel vonulhattunk a nagyszünetre (32-34).
A 2. félidőt nagyon jól kezdtük. Ellenfelünk letámadását, rendre átjátszottuk és sok könnyű kosarat értékesítettünk ebben a negyedben. Védő oldalon is nagyon szépen dolgoztak a fiúk, ezt mutatja a 10 kapott pont.
A záró negyedben sikerült tartani előnyünket, sőt még egy lapáttal rá is tettünk, így a mérkőzés végére, nagyarányú és úgy gondolom megérdemelt, értékes győzelmet szereztünk.
Gratulálok csapatomnak a mérkőzés egészében nyújtott hozzáálláshoz, fontos győzelmet szerezve ezzel.
Hajrá Dombóvár!