PTE-PEAC – Dombóvári Kosársuli KE: 58-81 (9-15, 21-20, 14-26, 14-20)
Pécs TTK Csarnok 50 néző, jv.: Reisz, Csallóközi.
PTE-PEAC: Halász 2, NAGY 20/15, Schuj 11/6, Griszháber 8/6, Nyulász 5. Cs.: Major 7/3, Marosvölgyi 3, Lajos 2, Tamás, Bujtor, Iveszics.
Dombóvár: Tóth K. 6, HADNAGY 4, FETZER 22/9, PÖLÖSKE 23, Fazekas 5. Cs.: Takács, KOLLÁR 8, Dávid 6, Kőnig, Németh 7/6, Csapó T.

Három hét után lépett újra pályára felnőtt csapatunk az Nb2-es bajnokság hajrájában, a pécsi PTE-PEAC vendégeként. Egyik meghatározó játékosunk Farkas Péter örömteli okkal hiányzott a mérkőzésről, hiszen apai teendőit látja el. A napokban megszületett kislánya Farkas Hédi Anna, a baba és édesanyja is jól vannak. Ezúton is gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk a családnak!
Nagyon hullámzó volt a játékunk az első félidőben, ideges hangulatban játszottunk, ennek következtében több bosszantó hibát is vétettünk. Több ziccerünk kihasználatlan maradt és rengeteg büntető dobásunk is célt tévesztett. A védekezésünk aránylag jól működött, 1-2 szituáció kivételével jól megoldotta mindenki a feladatát. A pécsiek extra dobóformájukkal tartották magukat meccsben, a félidőre 5 pontos előnnyel várhattuk a folytatást. A szünetet követően aztán megnyugodott csapatunk, végre hideg fejjel játszottunk. Tovább szigorítottunk a védekezésünkön, és több alkalommal is hibára kényszerítettük a hazai együttest. Támadásban Fetzer és Pölöske kiváló teljesítményt nyújtott, de a csapat többi tagja is dicséretet érdemelt. A negyed végére Fetzer és Németh távoli találataival csaknem 20 pontos előnyre tettünk szert, de két gyors pécsi tripla jelezte, hogy nem lehettünk nyugodtak. A záró tíz percet mindent elsöprő lendülettel kezdtük, nagy energiákat mozgósítottunk, és percek alatt eldöntöttük a mérkőzést. Ez az a védekezés, amelyet látni szeretnék a továbbiakban, bravó srácok gratulálok! Köszönjük a csapatunkat elkísérő szurkolóknak a támogatást!
Következő mérkőzésünk ismét Pécsett lesz március 29-én pénteken, amikor a FONTI-FIVE Petőfi SE csapatához látogatunk.