NB2 NYUGATI CSOPORT 14. FORDULÓ

Jv.: Csallóközi, Propszt.
PTE-PEAC – Dombóvári Kosársuli KE 75-58 (27-11, 15-18, 15-13, 18-16)
Dombóvár: Tóth K. 21/6, Hadnagy B. 12, Kőnig R. 5/3, Szőke B. 8, Fazekas V. Cs.: Orbán Z. 2, Halmai D. 6, Reizinger M. 2, Heisz A. 2, Nagy B., Katatics K.

A listavezető otthonában léptünk pályára az alapszakasz utolsó fordulójában. Tudtuk, hogy szinte csak tökéletes játékkal lehet esélyünk a győzelemre. A mérkőzés első pár percében inkább a küzdelem dominált. Sajnos egyetlen magas emberünket Fazekast a mérkőzés első támadása után elveszítettük sérülés miatt. Innentől kezdve a mérkőzés egészében, kénytelenek voltunk alacsony szerkezetben játszani, ami sajnos meg is látszott a lepattanó labdák arányában. Sok második esélyt adtunk a hazai csapatnak, ez mellé párosult egy borzasztó gyenge dobóforma és büntetőzés.
Voltak ugyan fellángolásaink a mérkőzésen, de a fontos pillanatokban rendre hibáztunk amit a hazai csapat kő keményen büntetett. Gratulálunk a Pécs csapatának, teljesen megérdemelt győzelmet arattak.
A folytatásban csapatunk az alsóházi rájátszásban folytatja a küzdelmeket, nehézségeink, sérüléseink ellenére szeretnénk minden mérkőzésünket megnyerni és az 5. helyet megszerezni a bajnokságban.
Edző: Tamás Péter