SZOESE-Dombóvári Kosársuli KE: 68-44 (10-8, 24-12, 18-17, 16-7)
Szombathely ELTE-SEK Sportcsarnok 50 néző. Jv.: Hernitz, Rokob.
SZOESE: TÓTH D. 16, Sinkovits D. 7, MÉSZÁROS M. 23/15, Balogh R. 2, Oroszi V.7. Cs.: Papp B. 5, HORVÁTH CS. 8, Kereki G., Frisnyák D.
Dombóvár: TÓTH K. 22/6, Kollár Zs. 2, Fetzer M. 9/3, Kőnig R., PÖLÖSKE 9. Cs.: Tóth M. 2, Csapó T., Németh P., Kovács P., Takács A.

Szombathelyre látogatott csapatunk az aktuális bajnoki fordulóban, ahol a hozzánk hasonlóan három győzelemmel és egy vereséggel álló egyetmistákkal mérkőzhettünk. Az első negyedben rengeteg hibával játszott mindkét csapat, elvétve találtak csak a gyűrűbe a küzdő felek. A második etapra feljavult a hazaiak játéka, sajnos csapatunk továbbra is csak szenvedett támadásban. Nem vállaltuk fel az adódó lehetőségeket, passzívak voltunk, és ezáltal a SZOESE 14 pontos előnyt harcolt ki a félidőre úgy, hogy mi csak 20 pontot jegyezhettünk.. A nagyszünet után már jobb szellemben kosárlabdáztunk, Tóth Kristóf és Pölöske Kornél vezetésével megkezdtük a felzárkózást (27. perc: 41-33). Egy sajnálatos sérülés után Tóth Máté kivált a játékból, így rá már nem számíthttunk a záró felvonásra. A 10 pont körüli külöbség a 35. percig megmaradt, sajnos nem tudtunk feljebb zárkózni, pedig számos lehetőség adódott rá. A hazai csapat edzettségi állapotának köszönhetően jobban bírta a hajrát, együttesünk rengeteg rossz döntést hozott, elfáradtunk, és a végére nagy arányú vereséget szenvedtünk. Gratulálunk a SZOESE-nek a megérdemelt győzelmükhöz! Csapatunknak jelentősen fel kell javulni a következő hetekre, hiszen nagyon fontos mérkőzések következnek.